Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Heb jij het al gedaan? door Caja Cazemier

Beoordeling 5
Foto van een scholier
Boekcover Heb jij het al gedaan?
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • 2e klas havo/vwo | 294 woorden
  • 14 januari 2007
  • 47 keer beoordeeld
Cijfer 5
47 keer beoordeeld

Boekcover Heb jij het al gedaan?
Shadow
Heb jij het al gedaan? door Caja Cazemier
Shadow
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
Samenvatting: De hoofdpersoon is Tosca. Ze heeft het vaak met haar vriendinnen over de eerste keer. Er is natuurlijk maar 1 eerste keer, maar moet je van iemand houden of kun je het ook zomaar met iemand doen?!? Ze is een meisje van 16 jaar en heeft het nog niet gedaan. Ze woont om de 14 dagen bij haar vader in X maar ze woont in Z. Als ze op een dag weer bij haar vader is gaat ze naar de stad. Daar ziet ze bij een muziekwinkel een poster hangen van een concert van Brainwave ,een muziekgroep, waar ze helemaal gek van is. De winkel is gesloten maar ze gaat ’s ochtends om 9 uur terug, daar komt ze een jongen tegen ,Mees, die ook naar het concert wil. De baas van de muziekwinkel zegt dat ze uitverkocht zijn maar toch gaan ze samen die avond van het concert vragen of er kaarten over zijn. Ze hebben geluk, ze hebben de laatste kaarten. Als ze eenmaal binnen zijn raken ze elkaar kwijt en vinden elkaar niet meer. Maar Tosca word door Rick ,de zanger, het podium op getrokken en hij gaat voor haar zingen. Aan het einde van het concert gaat ze een handtekening halen en wordt ze door Rick gevraagd of ze de kleedkamer in komt. Ze gaat mee en even later heeft Tosca haar eerste keer gehad. Daarna wordt ze in een donkerstraatje gezet want de groep moet door. Tosca word laat in de avond door Mees gevonden en die brengt haar naar huis, maar ze is dronken en weet niet helemaal meer wie Mees is daarna ziet ze hem niet meer en begint een zoektocht naar hem. Aan het einde vind ze hem en doet ze het ook met hem. Haar tweede eerste keer………

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Heb jij het al gedaan? door Caja Cazemier"