Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Diary Of A Wimpy Kid door Jeff Kinney

Beoordeling 6.2
Foto van een scholier
Boekcover Diary Of A Wimpy Kid
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • 1e klas havo/vwo | 354 woorden
  • 13 januari 2018
  • 96 keer beoordeeld
Cijfer 6.2
96 keer beoordeeld

Boekcover Diary Of A Wimpy Kid
Shadow

Being a kid can really stink. And no one knows this better than Greg Heffley, who finds himself thrust into middle school, where undersized weaklings share the hallways with kids who are taller, meaner, and already shaving.

 

In Diary of a Wimpy Kid, author and illustrator Jeff Kinney introduces us to an unlikely hero. As Greg says in his diary: ‘Just don…

Being a kid can really stink. And no one knows this better than Greg Heffley, who finds himself thrust into middle school, where undersized weaklings share the hallways with kids w…

Being a kid can really stink. And no one knows this better than Greg Heffley, who finds himself thrust into middle school, where undersized weaklings share the hallways with kids who are taller, meaner, and already shaving.

 

In Diary of a Wimpy Kid, author and illustrator Jeff Kinney introduces us to an unlikely hero. As Greg says in his diary: ‘Just don’t expect me to be all “Dear Diary” this and “Dear Diary” that.

 

Luckily for us, what Greg Heffley says he won’t do and what he actually does are two very different things.

Diary Of A Wimpy Kid door Jeff Kinney
Shadow

Oefenen voor je mondelingen?

Komen je mondelingen er aan en wil je oefenen? Probeer onze Boekenquiz. We stellen je open vragen over de gelezen boeken.

ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

Boekverslag

Gemaakt door : Nikola Bialon.

Boek: Leven van een loser hondenleven.

 

Samenvatting:

De hoofdpersoon is Bram Botermans. Het is zomervakantie de moeder van Bram wilt dat dit de beste zomervakantie ooit woord. Maar de Beste vakantie voor Bram zou zijn dat hij de hele dag mocht gamen. Maar omdat dat niet mag van zijn moeder gaat hij elke dag met zijn beste vriend Theo Thorbecke. Mee naar de golfclub waar de ouders Thorbecke golven omdat daar een privé zwembad is. Maar snel genoeg verpest hij het voor zichzelf omdat hij zat te klagen om de kleinste dingen en hun maar liefst 60 euro aan drankjes hadden uitgegeven. Op een dag hadden Bram en Theo afgesproken om te logeren en ze gingen een horrorfilm kijken. Het ging over een modderige hand die mensen aanwijst en daarna vermoord. Aan het einde van de film wees de hand naar hun dat hun waren ben en gingen naar Bram’s ouders toe. Zijn moeder vond dat er te veel geweld in hoofden van jongeren zit dus ze startte een ‘’LEZEN IS LEUK’’ club. En natuurlijk moest hij erbij. Zijn moeder organiseert een familie-uitje naar het zwembad maar dat is niks geworden door de regen. Maar mam gaat wel elke dag met Max het broertje van Bram daar de buurt zwembad omdat dat een meisje werkt die hij leuk vindt. En o ja die 60 euro die Bram en Theo hadden uitgegeven aan drankjes moesten ze terugbetalen en ze gingen een eigen “bedrijf” starten V.I.P. gras service. Maar na de 1e service gaan ze al uit elkaar door ruzie. Maar mam wilt dat het weer goed komt dus bedenkt een complot met de moeder van Theo. Bram mag met Theo op vakantie maar daar hebben ze geen internet dus hij kan niet gamen. Uiteindelijk woord hij eerder naar huis gestuurd omdat hij Theo pijn heeft gedaan. Thuis is zijn vader boos op hem maar het komt we goed. De boek eindigt met een soort fotoalbum met tekst wat helemaal niet waar is maar wat de vakantie perfect maakt.

Mijn mening:

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Diary Of A Wimpy Kid door Jeff Kinney"