50 euro op zak door Ellen Tijsinger

Beoordeling 7.1
Foto van een scholier
Boekcover 50 euro op zak
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • 2e klas havo/vwo | 425 woorden
  • 22 december 2008
  • 299 keer beoordeeld
Cijfer 7.1
299 keer beoordeeld

Boekcover 50 euro op zak
Shadow
50 euro op zak door Ellen Tijsinger
Shadow
ADVERTENTIE
Nieuw seizoen Studententijd de podcast!

Studenten Joes, Tess en Annemoon zijn terug en bespreken alles wat jij wilt weten over het studentenleven. Ze hebben het onder andere over lentekriebels, studeren, backpacken, porno kijken, datediners, overthinken, break-ups en nog veel meer. Vanaf nu te luisteren via Spotify en andere podcast-apps! 

Luister nu
Rocky speelt in een band samen met een paar andere jongens en 1 meisje: Felicia. Na het repeteren op een avond lopen Felicia en Rocky naar huis. Dan staat er een knalrode auto voor het huis van Felicia. Rocky vindt het een hele mooie auto. Felicia zegt tegen Rocky ‘kom eens mee naar binnen’. Rocky gaat mee naar binnen. Felicia haalt sleutels uit een kastje. Wedden dat hij van de nieuwe auto is! Kom we gaan er een ritje in maken. Dat doen ze. Eerst gaat het goed maar dan steekt er een kat over. Kijk uit! Gilt Rocky, Felicia schrikt en draait en stuur om. Dan staan ze stil, ze zijn tegen een boom tegenover hun huis gebotst. Rocky heeft een gat in zijn hoofd. Felicia wil niet meer terug naar huis want haar vader kijkt toch nooit naar haar om, die mist haar toch niet. En haar moeder is al overleden toen ze heel klein was. Ik ga de wijde wereld in trekken zegt ze, ik wil naar Brugge daar woont de tweelingzus van mijn moeder. Ik ga daar herinneringen ophalen van mijn moeder. Rocky vindt dat niet zo’n goed idee. Kom maar mee naar mijn huis! Mijn oma is er dan vragen we die om hulp? ‘nee dat doe ik niet ik ga de wijde wereld in!. Rocky voelt zich verantwoordelijk voor Felicia en gaat mee. Naar 2 weken lopen en na veel beleefd te hebben komen ze aan in Brugge. Daar gaan ze gelijk naar de tante van Felicia. De deur gaat langzaam open. Feliciaaaa!!!!! Gilt tante Maria. Blij dat je weer gevonden bent je vader had me al gebeld. Of je ook bij mij was. Maar nee toen nog niet. Bel gelijk jullie ouders maar die zijn vast ongerust. De ouders van Rocky en de vader van Felicia komen gelijk naar Brugge toe. Als ze er zijn vertellen Rocky en Felicia het hele verhaal. Hun ouders zijn wel een beetje boos maar ook heel blij. Rocky en Felicia willen graag een week bij tante Maria en oom Henri blijven om herinneringen op de halen. Dat mag wel van hun ouders. Na dat weekje logeren gaan ze weer naar huis. Felicia haar vader heeft een verrassing voor Felicia. Ik heb ander werk voortaan ben ik iedere avond thuis. En gaan we elke vakantie wat leuks doen! Als eerste wil ik in de volgende vakantie naar London, waar wij op huwelijks reis zijn geweest. Dat vond je moeder heel leuk. Haar favoriete plekje is daar ook. Dat wil ik je graag laten zien!




REACTIES

C.

C.

Rocky speelt in een band samen met een haalt sleutels uit een kastje. Wedden dat hij van de nieuwe auto is! Kom we gaan er een ritje in maken. Dat doen ze. Eerst gaat het goed maar dan steekt er een kat over. Kijk uit! Gilt Rocky, Felicia schrikt en draait en stuur om. Dan staan ze stil, ze zijn tegen een boom tegenover hun huis gebotst. Rocky heeft een gat in zijn hoofd. Felicia wil niet meer terug naar huis want haar vader kijkt toch nooit naar haar om, die mist haar toch niet. En haar moeder is al overleden toen ze heel klein was. Ik ga de wijde wereld in trekken zegt ze, ik wil naar Brugge daar woont de tweelingzus van mijn moeder. Ik ga daar herinneringen ophalen van mijn moeder. Rocky vindt dat niet zo’n goed idee. Kom maar mee naar mijn huis! Mijn oma is er dan vragen we die om hulp? ‘nee dat doe ik niet ik ga de wijde wereld in!. Rocky voelt zich verantwoordelijk voor Felicia en gaat mee. Naar 2 weken lopen en na veel beleefd te hebben komen ze aan in Brugge. Daar gaan ze gelijk naar de tante van Felicia. De deur gaat langzaam open. Feliciaaaa!!!!! Gilt tante Maria. Blij dat je weer gevonden bent je vader had me al gebeld. Of je ook bij mij was. Maar nee toen nog niet. Bel gelijk jullie ouders maar die zijn vast ongerust. De ouders van Rocky en de vader van Felicia komen gelijk naar Brugge toe. Als ze er zijn vertellen Rocky en Felicia het hele verhaal. Hun ouders zijn wel een beetje boos maar ook heel blij. Rocky en Felicia willen graag een week bij tante Maria en oom Henri blijven om herinneringen op de halen. Dat mag wel van hun ouders. Na dat weekje logeren gaan ze weer naar huis. Felicia haar vader heeft een verrassing voor Felicia. Ik heb ander werk voortaan ben ik iedere avond thuis. En gaan we elke vakantie wat leuks doen! Als eerste wil ik in de volgende vakantie naar London, waar wij op huwelijks reis zijn geweest. Dat vond je moeder heel leuk. Haar favoriete plekje is daar ook. Dat wil ik je graag laten zien!



14 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "50 euro op zak door Ellen Tijsinger"