Bovenbouwers gezocht!

Ben je bezig met je studiekeuze en doe je havo of vwo? Doe mee aan dit onderzoek over een Nederlandse universiteit. Vul de vragenlijst in en maak kans op één van de Bol.com bonnen!

Doe mee!

Brieven

Beoordeling 6.7
Foto van een scholier
  • Antwoorden door een scholier
  • 4e klas havo | 1014 woorden
  • 19 februari 2002
  • 60 keer beoordeeld
Cijfer 6.7
60 keer beoordeeld

Taal
Nederlands
Vak

1. Als hij haar aan de lijn had gehad dan had hij waarschijnlijk niet hetzelfde gezegd als dat hij had geschreven in zijn brief. Als je met iemand belt en je vraagt wat dan krijg je gelijk een reactie. Degene aan de andere kant van de telefoon zou ook over iets anders kunnen gaan praten.

2a. 1 nee, er staat niet in wat ze allemaal gedaan hebben, misschien hebben ze het apparaat verkeerd ingesteld. 2 wel als het adres erin staat en als ze weten wat r verkeerd is gedaan door zichzelf of door hun afnemers
2b. 1 niet zo best, er wordt alleen negatief gereageerd op het product
2 Alleen het laatste stukje stimuleert het, maar het zal toch wel gebeuren, want het hangt af van de gezondheid van de mensen die trainen in de sportschool
2c. Van de pas bij Body & Shape voor f 16000,- gekochte bicepsmaster hebben wij tot nu toe nog geen positieve reacties gehad. De klanten kunnen het apparaat niet zelf bedienen. Elke keer moet er een personeelslid bijspringen. In de eerste gebruiksweek hebben volgens ons twee van onze klanten op de bicepsmaster armblessures opgelopen. Deze gevolgen kunnen wij niet gebruiken, dit kost namelijk klanten. Volgens ons is de kwaliteit van het apparaat niet al te best, maar het kan ook aan ons liggen. Hierbij stellen wij voor dat u zo spoedig mogelijk komt kijken naar het apparaat. Wanneer er niet gereageerd wordt op deze brief dan zijn wij niet bereid om de nota te betalen. Als dit gebeurt, dan mag u de bicepsmaster komen ophalen.

4

Naam
Adres
Postcode+ woonplaats

Meerkerk, 22 november 2001

NIAD
St. Jacobsstraat 6c
3511 BR Utrecht

Betreft: Informatie werkstuk

Geachte heer/mevrouw,

Op 20 november is mij een opdracht gegeven om een werkstuk te maken over drugs en alcohol. Hierover heb ik wat informatie nodig.

Voor de opdracht die ik moet maken heb ik informatie nodig. Hiervoor heb ik al in de bibliotheek en op internet gezocht. Daar heb ik al wat informatie uit kunnen halen. Helaas is dit nog niet voldoende. De informatie die ik bezit is niet volledig. Het gebruik van XTC-pillen in Nederland en het gebruik daarvan, die informatie kan ik helaas niet vinden. Laatst las ik in de krant over het Nederlands Instituut voor Alcohol en Drugs (NIAD) en daarom is mij geadviseerd om een brief te schrijven om misschien extra informatie te verzamelen over dit onderwerp.

Hierbij wil ik u verzoeken om mij wat informatie toe te zenden, om mijn werkstuk compleet te maken. Als mijn dank hiervoor zal ik u een kopie toesturen van het werkstuk wanneer dit becijferd is. Ik wil hier een vergoeding van f 10,- betalen, maar meer niet. Ik zou graag spoedig informatie van u ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Je naam

5a.

Je naam
Bakkershof 21
4231DA Meerkerk

Meerkerk, 22 november 2001

Blackworld Electronics BV
Antwoordnummer 16
4536 PA Alkmaar

Betreft: Reparatiekosten

Geachte heer/mevrouw,

Naar aanleiding van het incident van dinsdag 20 november met de reparatiekosten van mijn tv heb ik besloten deze brief te schrijven. Ik ben het er niet mee eens dat ik de reparatie van mijn tv moet betalen.

De op zaterdag 3 november gekochte tv bleek vele mankementen te hebben. Toen ik met moeite alle kanalen had geïnstalleerd bleek dat wanneer ik rustig tv zat te kijken de kanalen oversloegen. Naar aanleiding hiervan ben ik terug gegaan naar warenhuis Halo waar ik de tv heb gekocht en heb ik verteld wat er mis was. Zij vertelden mij dat ze hem terug zouden sturen. Na twee weken zonder tv werd ik gebeld dat ik hem op kon halen. Eenmaal aangekomen kreeg ik mijn tv terug met een brief en een rekening. In deze brief stond dat geconstateerd was dat de achterplaat was losgehaald. Hierdoor viel deze reparatie niet meer onder de garantie. Onder protest heb ik betaald, maar eenmaal thuis gekomen voelde ik me bedrogen. De Blackstar One met een 37 cm beeldbuis was in plaats van f 299,- ineens bijna f 470,- geworden. Dit vind ik niet eerlijk, want er is niet aan de tv gesleuteld.

Bij deze vraag ik u om het bedrag van f 168,- terug te storten op rekeningnummer 1973498, want de reparatie viel nog onder de garantie die nu nog steeds geldig is.

Met vriendelijke groet,

je naam

Bijlage: Garantiebewijs
Aankoopnota
Rekening reparatie

6a Het doel is om een goede indruk te maken en om de baan te krijgen. 6b mevrouw E. Zwart
Kasteel Landgoed Engelenburg
t.a.v. mevrouw E. Zwart
Eerbeekseweg 6
6791 LB Brummen
6c een kandidaat met ervaring in zowel de Front-Office als op de afdeling reservering/banquetsales, kennis van WP 5.1 en moderne talen is een vereiste
6d ja een beetje, je moet op kantoor werken en bij de afdeling reserveringen en banquetsales
6e *het is een commercieel bedrijf *het bedrijf verhuurt kamers, verkoopt eten en vermaakt de mensen *voor alle afdelingen *om de mensen te informeren

opdracht bij 7

Curriculum vitae

Naam achternaam Voornamen je naam Adres Vondelstraat 60 3436 TV Zeist

Telefoon 0183-352532

Geboren 02 augustus 1983

Burgerlijke staat ongehuwd

Opleiding

Middelbare school 1995-2000: HAVO Merewade College te Gorinchem

Keuzevakken Economie1, Duits, Natuurkunde 1, Wiskunde-B1

Vervolgopleiding n.v.t.

Diploma’s

Van alle opleidingen de diploma’s gehaald.

Rijbewijs n.v.t.

Werkervaring

1999-2000 Vakkenvuller supermarkt Plus
2001-2002 Hoveniersbedrijf “Sterk”

Vrije tijd

1996-1998 krantenbezorger Rotterdams Dagblad

Referenties

De heer Viveen, chef-kok vestiging Het Bildt Van der Valk BV
telefoon 0345-613687

7

Naam
Adres
Postcode + Woonplaats

Meerkerk, 22 november 2001

Mostert de Winter
t.a.v. de heer J. van Cooten
Postbus 292
3370 AG Hardinxveld-Giessendam

Betreft: Sollicitatie

Geachte heer van Cooten

Na het lezen van de personeelsadvertentie in Het Kontakt van 18 juni 2003 wil ik graag reageren op de advertentie van daktuinmedewerker(s).

Deze baan spreekt mij zeer aan omdat ik van tuinieren hou en ik veel goeds heb gehoord over uw bedrijf. Ik hoop dat ik met mijn werkervaringen en opleidingen bij u terecht kan. (Zie cv). Ik kan werken van maandag t/m zaterdag.

Ik hoop u hierbij genoeg geïnformeerd te hebben. Ik hoop dat ik met u in een gesprek meer over mezelf kan vertellen, zoadat u meer over mijn capaciteiten te weten kan komen. Ik zou graag spoedig bericht van u ontvangen.

Hoogachtend,

Je naam

REACTIES

K.

K.

thanks voor de antwoorden!!!

20 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.