Bild ohne Rahmen door Felix & Theo

Beoordeling 7.3
Foto van een scholier
Boekcover Bild ohne Rahmen
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • 2e klas vwo | 188 woorden
  • 25 november 2013
  • 10 keer beoordeeld
Cijfer 7.3
10 keer beoordeeld

Boekcover Bild ohne Rahmen
Shadow
Bild ohne Rahmen door  Felix & Theo
Shadow
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

Helmut en Walter zijn vrienden. Helmut is een detective, is dik en wilt afvallen. Walter is een kunstschilder en wilt daar rijk en beroemd mee worden, maar weinig mensen willen zijn schilderijen kopen.

Helmut vindt een paar schilderijen mooi en wilt ze kopen, maar Walter zegt dat ze nog niet af zijn. Helmut vraagt, of Walter ze voor hem wilt reserveren.

De volgende dag ziet Helmut een schilderij van Walter op tv. Er wordt verteld dat de schilderijen van de bekende kunstschilder ‘Paul Klee’ zijn teruggevonden en dat het wordt geveild. Helmut wil naar het veilingshuis om te kijken of het schilderij wel echt van Walter is, dat blijk te kloppen. Hij ziet dat het schilderij niet gesigneerd is.

Alle mensen denken dat het schilderij van Paul Klee is, daarom wil iedereen het kopen, maar eigenlijk is het dus van Walter.

Uiteindelijk wordt Walter wel beroemd met zijn schilderijen en legt Walter Helmut uit, waarom hij het schilderij vervalst heeft. Omdat hij bang was dat hij anders te weinig geld had (om het atelier te betalen). Helmut vergeeft het hem en ze gaan samen uit eten.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Bild ohne Rahmen door Felix & Theo"