Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Step Up 4: Miami Heat (2012)

Beoordeling 6.6
Foto van een scholier
  • Filmverslag door een scholier
  • 4e klas vmbo | 787 woorden
  • 27 januari 2013
  • 39 keer beoordeeld
Cijfer 6.6
39 keer beoordeeld

ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

Titel; Step up 4 Miami Heat

Jaar; 2012

Regisseur; Scott Speer

5 hoofdrolspelers;

Naam in de film;

Echte naam;

Emily

Kathryn McCromick

Sean

Ryan Guzman

Jason

Stephen Boss

Bill Anderson

Peter Gallagher

Eddy

Misha Gabriel Hamilton

Onderwerp; dansen om iets te bereiken

Plaats (-en) waar de film zich afspeelt; Miami

Beschrijf in ca. 150 woorden waar de film over gaat

De film speelt zich af in Miami waarin Emily Anderson de dochter van een echte zakenman Bill Anderson wil ontwikkelen tot een professioneel danseres. Emily ontmoet daar Sean een jongen die ook de zelfde passie voor dansen heeft als Emily. Hij is de leider van een dans groep ‘The Mob’. Hij laat Emily verschillende optredens van ‘The Mob’ zien waarvan Emily helemaal van onder de indruk is. Emily wil deelnemen aan de groep en samen gaan ze optreden, alleen niemand weet wie ‘The Mob’ eigenlijk is. Ze treden uit het niets op zoals in een restaurant of in een kunst galerij. Maar wanneer Bill Anderson de vader van Emily plannen heeft om die buurt te gaan slopen steekt Emily er een stokje voor en gaan ze samen met ‘The Mob’ optreden tijdens een gemeente bespreking over die buurt. De vader van Emily weet niet dat zij ook mee doet in die groep. Sean helpt Emily met haar auditie voor een grote ballet school. Als ze aan het oefenen zijn, worden ze stiekem gefilmd door hun groep genoten en komen ze erachter dat Emily de dochter van Bill is. Tijdens een opening van een bepaald project, hacken ze de film en laten ze duidelijk zien dat Emily de dochter van Bill is. Ook Sean wist hier niks van af maar Emily neemt dit hem kwalijk en ze stapt uit de groep. Wanneer de bekendmaking is dat de buurt wordt gesloopt, treedt ‘The Mob’ op en Bill ziet dat Emily hier helmaal van geniet. Wanneer ze klaar zijn vraagt Sean haar ter dans en doen ze samen het gerepeteerde stukje. Haar vader ziet in dat ze een goede danseres is en besluit de buurt heel te laten.

Wat vind je van de film? Noem een aantal goede en ook minder goede zaken.

Ik vind het een leuke en mooie film want er wordt op een goede manier aan mensen duidelijk gemaakt wat hun mening over bepaalde situaties is en wat voor een mooie betekenis dans kan hebben.

Een minder leuke kant vond ik dat ik niet echt wist hoe het dan verder met haar gaat in de toekomst en of ze nog op de ballet school wordt toe gelaten.

Neem een van de hoofdrolspelers; geeft een persoonsbeschrijving aan de hand van de volgende punten.

-         A.   Echte naam:   Kathryn McCromick

-         B.   Rol in de film:  Emily Anderson

-         C.   Leeftijd (geboortedatum) 7 juli 1990 (22 jaar)

-         D.   Geboorteplaats:  Augusta Georgia

-         E:   Opleiding: Dans opleiding

-         F:   Andere films waar hij/zij in spelde (en de rol en het jaartal) 

      Fame à Dances ( als Kathryn McCromick)

      The burbank playas present: Manipede! àAudience Member 1

-         G:   uiterlijk: Ze heeft bruin krullend haar en Bruine ogen

-         H:   zoek van hem/aar twee foto’s een van de echte en een uit de film.

-         I:   Beschrijf in ca. 50 woorden welke rol zij speelt: Ze speelt de rol van Emily die graag professionele danseres wil worden, alleen haar vader wil graag dat ze hem helpt in zijn zaken, maar Emily wil dansen. Als ze aan het einde van een bepaalde periode nog geen professionele danseres is, moet ze in de zaken gaan. Ze ontmoet Sean en wordt daar verliefd op en hij helpt haar bij het dansen.

-              J:   Wat vind je van hem haar:  Ik vind haar een goede actrice en danseres en ze kan zich goed inleven in de film

Zoek op www.IMDb.com

Welk cijfer krijgt deze film op deze internationale lijst. Welk cijfer geef jij?

De film krijgt op de site een 6.2

En ik geef de film een 7.5

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.