Eindexamens 2024

Hier houden we je op de hoogte van het laatste eindexamennieuws. Volg ons op YouTube of Tiktok.

Ik heb nu LEKKER VAKANTIE! | Eindexamenjournaal 2024 #8

Door Jorn

Het is alweer vrijdag! De tweede examenweek zit erop!

Danee en Helena hadden een prima aardrijkskunde examen op vmbo niveau. Onze havist Cato heeft een goed gevoel over haar natuurkunde examen. In de ochtend liep Selena tevreden uit de zaal van haar Latijn VWO examen. In de middag hadden de vwo'ers het moeilijker. Sofie en Faye maakten een economie examen vol ingewikkelde vraagstellingen.

Dada van het LAKS vertelt ons over een nieuw gebroken record!  

Volg het examenavontuur van Alec (vmbo), Helena (vmbo), Yeshiva (vmbo), Danee (vmbo), Céline (vmbo), Savienne (havo), Noa (havo), Mauri (havo), Cato (havo), Saartje (vwo), Selena (vwo), Jonathan (vwo), Martijn (vwo), Sofie (vwo), Faye (vwo) en Tara (vwo). Ze zijn helaas niet te zien in deze video, maar ook Sherrely (vmbo), Isha (havo), Lars (havo), Daniek (havo) en Jason (vwo) zijn examenvloggers dit jaar!

Het Eindexamenjournaal komt iedere examendag om 20u online op YouTube, en is ook te vinden op Instagram (@eindexamens) en TikTok (@scholieren)!

Gepubliceerd op 24 mei 2024


ADVERTENTIE
Maak jij weleens gebruik van de achteraf betalen-optie bij een webshop?

Voor veel jongeren is het de normaalste zaak van de wereld, maar het kan ook risico’s met zich meebrengen. Zo belandde Maura in de schulden: 'Wat begon met achteraf betalen eindigde met een schuld van zo’n 3.000 euro.'

Lees nu het interview

Alles over de examens in je timeline?