Eindexamens 2024

Hier houden we je op de hoogte van het laatste eindexamennieuws. Volg ons op YouTube of Tiktok.

Ik heb 90 procent GEGOKT! | Eindexamenjournaal 2024 #9

Door Eline

Vandaag begonnen deze eindexamenkandidaten aan hun allerlaatste week! In de ochtend maakte Selena (vwo) haar examen muziek. Het ging gelukkig goed, maar het opschrijven van ritmes vond ze wel pittig. Jason vond het Engels examen op het vwo gelukkig te doen, al vond hij de teksten niet zo aansprekend. Voor Jonathan was dit ook een examen waar hij een goed gevoel over had. Martijn vreest na dit examen dat hij de kernvakken-regeling niet gaat overleven, hij vond het een lastig examen. Tara vond het ook een pittig examen, maar het maakt haar nu niet meer zoveel uit, want dit was haar laatste examen! Helaas ging het NaSk2 examen op het vmbo voor Céline niet zo goed. Bij Daniek ging bedrijfseconomie op de havo wel goed, alleen weet ze niet zeker of ze haar berekeningen goed heeft. 

Volg het examenavontuur van Alec (vmbo), Helena (vmbo), Yeshiva (vmbo), Danee (vmbo), Céline (vmbo), Savienne (havo), Noa (havo), Mauri (havo), Cato (havo), Saartje (vwo), Selena (vwo), Jonathan (vwo), Martijn (vwo), Sofie (vwo), Faye (vwo) en Tara (vwo). Ze zijn helaas niet te zien in deze video, maar ook Sherrely (vmbo), Isha (havo), Lars (havo), Daniek (havo) en Jason (vwo) zijn examenvloggers dit jaar!

Het Eindexamenjournaal komt iedere examendag om 20u online op YouTube, en is ook te vinden op Instagram (@eindexamens) en TikTok (@scholieren)!

Gepubliceerd op 27 mei 2024


Alles over de examens in je timeline?