Eindexamens 2024

Hier houden we je op de hoogte van het laatste eindexamennieuws. Volg ons op YouTube of Tiktok.

Ik had een ERROR! | Eindexamenjournaal 2024 #4

Door Eline

Vandaag was het weer een drukke examendag, maar gelukkig wel de laatste van deze week. De kop is eraf! Lars is tevreden over Nederlands bij havo, maar vond het erg saai. Daniek kreeg een error bij de eerste tekst die ze wilde lezen bij dit examen. En volgens Savienne hadden er niet zo veel nieuwe onderdelen in het Nederlands examen gemogen. Sofie vreesde voor Duits op het vwo, volgens haar haar slechtste vak. Martijn maakte aardrijkskunde op het vwo en hield er gelukkig een goed gevoel aan over. Ook Sofie had bij dit examen een prima gevoel, vooral bij de vragen over de Leefomgeving. 

Volg het examenavontuur van Alec (vmbo), Helena (vmbo), Yeshiva (vmbo), Danee (vmbo), Céline (vmbo), Savienne (havo), Noa (havo), Mauri (havo), Cato (havo), Saartje (vwo), Selena (vwo), Jonathan (vwo), Martijn (vwo), Sofie (vwo), Faye (vwo) en Tara (vwo). Ze zijn helaas niet te zien in deze video, maar ook Sherrely (vmbo), Isha (havo), Lars (havo), Daniek (havo) en Jason (vwo) zijn examenvloggers dit jaar! 

Het Eindexamenjournaal komt iedere examendag om 20u online op YouTube, en is ook te vinden op Instagram (@eindexamens) en TikTok (@scholieren)!

Meer weten? Lees al het examennieuws, ervaringen van onze bloggers en bijzondere kandidaten en tips & trucs voor je #examens op onze eindexamenpagina: https://www.scholieren.com/eindexamens 

Gepubliceerd op 17 mei 2024


ADVERTENTIE
Maak jij weleens gebruik van de achteraf betalen-optie bij een webshop?

Voor veel jongeren is het de normaalste zaak van de wereld, maar het kan ook risico’s met zich meebrengen. Zo belandde Maura in de schulden: 'Wat begon met achteraf betalen eindigde met een schuld van zo’n 3.000 euro.'

Lees nu het interview

Alles over de examens in je timeline?