Eindexamens 2024

Hier houden we je op de hoogte van het laatste eindexamennieuws. Volg ons op YouTube of Tiktok.

Dit was mijn REDDER! | Eindexamenjournaal 2024 #10

Door Jorn

Het laatste examenjournaal alweer! 

Daniek had een middelmatig havo examen Biologie. Cato maakten dit examen best goed, ondanks een paar verwarrende vragen. Savienne is blij dat het klaar is! Ook haar examen Biologie ging goed.

De vwo'ers hadden het examen Frans. Martijn had gelukkig zijn woordenboek Frans - Nederlands bij zich, hij moest namelijk veel opzoeken voor dit lastige examen. Bij Jason ging het beter, hij vond het te doen ondanks dat het een lang examen was. Faye had het zwaar en denkt het examen te hebben verpest, hopelijk valt het voor haar mee.

De jongens Dada en Jonas van het LAKS sluiten het journaal af met een stand van 360.000 klachten. Wiskunde A havo kreeg de meeste klachten binnen. 

Volg het examenavontuur van Alec (vmbo), Helena (vmbo), Yeshiva (vmbo), Danee (vmbo), Céline (vmbo), Savienne (havo), Noa (havo), Mauri (havo), Cato (havo), Saartje (vwo), Selena (vwo), Jonathan (vwo), Martijn (vwo), Sofie (vwo), Faye (vwo) en Tara (vwo). Ze zijn helaas niet te zien in deze video, maar ook Sherrely (vmbo), Isha (havo), Lars (havo), Daniek (havo) en Jason (vwo) zijn examenvloggers dit jaar! 

Het Eindexamenjournaal komt iedere examendag om 20u online op YouTube, en is ook te vinden op Instagram (@eindexamens) en TikTok (@scholieren)!

Gepubliceerd op 28 mei 2024


ADVERTENTIE
Maak jij weleens gebruik van de achteraf betalen-optie bij een webshop?

Voor veel jongeren is het de normaalste zaak van de wereld, maar het kan ook risico’s met zich meebrengen. Zo belandde Maura in de schulden: 'Wat begon met achteraf betalen eindigde met een schuld van zo’n 3.000 euro.'

Lees nu het interview

Alles over de examens in je timeline?