Eindexamens 2022

Donderdag 9 juni is de uitslagdag. Volg ons ook op YouTube of Tiktok.

Scholier steekt klasgenote dood om gala

Hidde

Maren Sanchez, een 16-scholiere uit de Amerikaanse staat Connecticut, werd afgelopen vrijdag op klaarlichte dag neergestoken in de gang van haar school.

Opmerkelijk: volgens persbureau Reuters verklaren diverse getuigen dat de moord volgde na een afwijzing. De dader zou Maren hebben meegevraagd naar het examengala, maar dat zou zij hebben geweigerd.

Deze afwijzing zou hem zo boos hebben gemaakt, dat hij op de ochtend van het gala, het meisje waar hij een oogje op had, bruut van het leven beroofde. De politie heeft de juistheid van deze berichten nog niet bevestigd of ontkend, maar onderzoekt iedere aanwijzing.

Medewerkers van de school zagen een deel van de steekpartij en verleenden direct eerste hulp, maar dat mocht niet meer baten. Om 07:43 's ochtends, amper een halfuur na de aanval, werd de scholiere in een nabijgelegen ziekenhuis doodverklaard.

Uitgesteld

De dader werd al gauw opgepakt. Het examenfeest, dat die avond plaats zou vinden, is tot nader order uitgesteld.

Gepubliceerd op 28 april 2014


Op onze eindexamenpagina verzamelen we voor jou al het nieuws, reacties op de examens en tips & trucs. Volg ons op Instagram @eindexamens voor de snelste updates en abonneer op ons Youtube-kanaal voor het dagelijkse examenjournaal!

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit blog. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.