Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Eindexamens 2022

Hier houden we je op de hoogte van het laatste eindexamennieuws. Volg ons op YouTube of Tiktok.

Eindexamenvloggers gezocht!

Door Wayne

- In verband met de annulering van het centraal eindexamen, zal er helaas geen Eindexamenjournaal plaatsvinden. -

Toegegeven: het duurt nog even, maar wij zijn al begonnen met aftellen tot de eindexamens 2020. In deze bloedstollende periode is het belangrijk om voldoende stoom af te blazen. En wij geven je die mogelijkheid: we zoeken namelijk weer examenvloggers! Heb jij wel zin om (voor wat centjes) je frustraties te uiten, je af te reageren of je blijdschap te verkondigen na afloop van een examen? Solliciteer dan voor een baantje als examenvlogger.

De tijd van eindexamens is een periode die je samen moet zien door te komen. Saamhorigheid trekt je door de ellende heen. Daarom hebben we de examenjournaals in het leven geroepen. Jouw ervaringen kunnen hoop of troost bieden aan duizenden andere scholieren die examen doen. Samen wassen we dit varkentje.

Eindexamenjournaal

Voor ons eindexamenjournaal zijn we op zoek naar vloggers die niet op hun mondje zijn gevallen. Vertel ons alles: hoe de toets ging, maar ook eventuele bijzondere gebeurtenissen gedurende het examen (denk: rondvliegende vogels in de examenzaal, stinkende docenten, gestolen examens of andere gekke dingen).
We bundelen de vlogs elke dag en publiceren het Eindexamenjournaal dan op onze speciale eindexamenpagina (die door honderdduizenden scholieren wordt bezocht), op ons YouTube-kanaal en (deels) op ons Instagram-account @eindexamens. En je wordt dus betaald voor je filmpjes. Fijn hè?

 

Wat moet je doen?

Het enige wat je nu hoeft te doen is een formuliertje invullen en een korte proefvideo opsturen, waarin je jezelf voorstelt (maximaal een halve minuut).

Wij kiezen uit de proefvideo's een team van examenvloggers. Tijdens de examenperiode maakt dat team na elk examen een korte video van hun ervaringen. Dat mag vanuit de schoolgangen, maar ook vanuit je slaapkamer. Net waar jij je goed voelt. De video hoeft niet lang te duren, 30 seconden per vlog is prima.

Aanmelden

Kortom: wil je ons helpen, je gezicht terugzien op de grootste jongerenwebsite van Nederland en daar betaald voor krijgen? Vul dan het formulier in voor woensdag 25 maart

Klik hier om je aan te melden

Gepubliceerd op 14 januari 2020


Alles over de examens in je timeline?