Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Single van beroep door Thom Arisman

Beoordeling 8.4
Foto van een scholier
Boekcover Single van beroep
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • 2e klas vmbo/havo | 447 woorden
  • 30 oktober 2014
  • 2 keer beoordeeld
Cijfer 8.4
2 keer beoordeeld

Boekcover Single van beroep
Shadow
Single van beroep door Thom Arisman
Shadow
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

Schrijver:

Thom Arisman.

Hoofdpersonen:

Het verhaal word verteld in de ik persoon. Hij heet Thom.

Bijfiguren:

Zijn 5 exen en de andere vrouwen waar hij mee dated.

Verhaal onderwerp:

Liefde.

Tijd:

  1. Verleden
  2. Dat word niet aangegeven in het boek.

Plaats:

Het verhaal speelt zich af in een stad. Er word niet aangegeven welke stad.

Samenvatting:

Mijn boek gaat over het leven van Thom. Hij komt steeds dichter bij de leeftijd 40. Maar bedenkt nu  dat hij toch kinderen wilt. Dat bedenkt hij toen Vito bleef slapen. Hij is een enorme eikel geweest in de liefde, het draaide hem maar om een ding ‘seks’. Nadat hij 5 meiden ontzettend veel pijn heeft gedaan, wil hij dat een van hun de moeder word. Als eerste belde hij Britt . Zij spraken af bij hem thuis. Helaas geen succes. Zo gebeurde dat meerdere malen. De meeste hadden al een nieuwe man en waren gelukkig. toen kwam Claire. Clair haalde alles wat was gebeurd naar boven. Nog nooit had een vrouw hem zo hard bij zijn ‘ballen’ gehad. Hij ging verder zoeken, hij wou verliefd worden! Hij had een korte affaire met Puck, helaas weer geen geluk. Hij werd door vrienden opnieuw herinnerd aan Claire. Alles mislukte. Ze gingen schaatsen met Jules en Vito. Even later kwam hij Clair tegen, haar vriend Eddy had het die nacht uitgemaakt. Hij had een gesprek met haar, probeerde haar op te vrolijken. Die avond ging hij naar huis. Maar kon het niet laten om naar haar toe te gaan, (197)

Einde

Beoordeling:

Het is een leuk boek waar je in een ruk door heen leest. De teksten zijn niet lastig. Makkelijk te lezen. Het taal gebruik is soms iets te ‘’grof’’. Maar daar kan je ook over heen lezen. Hij heeft het boek gemaakt dat je dat soort stukken over kan slaan. Hij heeft het boek ook zo gemaakt dat je het van voor naar achter kan lezen. Maar nu terug naar het boek zelf. Het is geen spannend boek. Het gaat over ongeluk in de liefde. Dat laten ze ook merken. Het is zo realistisch geschreven dat het gewoon echt gebeurt kan zijn. Dat hij praat via de ik persoon is ook erg leuk. Hij maakt ook grapjes. Er zijn niet veel kenmerken van de plaats en zo, dat is jammer. Maar het is een echte aanrader. Hij heeft meer boeken die een beetje over het zelfde gaan.  Die zijn ook erg leuk. Dit boek krijgt van mij een tien! Normaal hou ik helemaal niet van lezen maar dit boek was gewoon echt leuk om te lezen want als ik eenmaal begon wou ik niet meer stoppen.

 

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.