Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Breaking Dawn door Stephenie Meyer

Beoordeling 6
Foto van een scholier
Boekcover Breaking Dawn
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • 3e klas aso | 351 woorden
  • 4 januari 2012
  • 2 keer beoordeeld
Cijfer 6
2 keer beoordeeld

Boekcover Breaking Dawn
Shadow

To be irrevocably in love with a vampire is both fantasy and nightmare woven into a dangerously heightened reality for Bella Swan. Pulled in one direction by her intense passion for Edward Cullen, and in another by her profound connection to werewolf Jacob Black, she has endured a tumultuous year of temptation, loss and strife to reach the ultimate turning point. Her …

To be irrevocably in love with a vampire is both fantasy and nightmare woven into a dangerously heightened reality for Bella Swan. Pulled in one direction by her intense passion fo…

To be irrevocably in love with a vampire is both fantasy and nightmare woven into a dangerously heightened reality for Bella Swan. Pulled in one direction by her intense passion for Edward Cullen, and in another by her profound connection to werewolf Jacob Black, she has endured a tumultuous year of temptation, loss and strife to reach the ultimate turning point. Her imminent choice to either join the dark but seductive world of immortals or pursue a fully human life has become the thread from which the fate of two tribes hangs.

Now that Bella has made her decision, a startling chain of unprecedented events is about to unfold with potentially devastating and unfathomable consequences. Just when the frayed strands of Bella’s life - first discovered in Twlight, then scattered and torn in New Moon and Eclipse - seem ready to heal and knit together, could they be destroyed… Forever?

Breaking Dawn door Stephenie Meyer
Shadow

Oefenen voor je mondelingen?

Komen je mondelingen er aan en wil je oefenen? Probeer onze Boekenquiz. We stellen je open vragen over de gelezen boeken.

ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie


Hallo iedereen ik heb het boek morgenrood van Stephanie Meyer gelezen het is het einde van de populaire reeks van twilight. De boeken gaan over een meisje Bella die verliefd wordt op Edward. Edward is een vampier en Bella is een mens dus is het een moeilijke, gevaarlijke en onmogelijke liefde w ant edward word niet ouder en is onsterfelijk en bella wel. Bella wil ook een vampier worden maar edward wil haar niet veranderen omdat Edward vind dat hij een monster is en hij wil niet dat Bella dat ook wordt. Vampiers willen niets liever dan mensenbloed drinken, zo overleven ze. Maar Edward’s familie is anders. Zij drinken geen mensenbloed alleen dat van dieren daardoor blijven ze altijd dorst hebben. Het is in het begin dan ook moeilijk om mensen te weerstaan als ze die tegenkomen. Ik heb het boek gelezen omdat ik de eerste drie boeken van dezelfde reeks twilight, new moon en eclips gelezen had en de films gezien had. Ik kon niet wachten tot de 4de film uitkwam om te weten hoe het verderging. Morgenrood wordt verfilmd in twee delen, waarvan ze het eerste deel nu aan het maken zijn en het tweede deel daar moeten ze nog aan beginnen dus op de films moet je nog even wachten. Daarom heb ik het boek maar gekocht en gelezen. En het was echt de moeite waard. Het is vanaf het begin een heel meeslepend verhaal en als je er eenmaal in begonnen bent dan wil je zo graag weten hoe het verhaal eindigt dat je moeite moet doen om niet verder te bladeren en gewoon het laatste hoofdstuk te lezen. Je moet ook niet de eerste boeken gelezen hebben om het verhaal te begrijpen. Het boek heeft 600 pagina’s maar het gaat niet vervelen. Er zit romantiek in, humor, actie en drama. Verder is het boek ook opgedeeld in 3 delen. In het eerste deel is Bella de hoofdpersonage, het tweede deel Jacob en het derde deel terug Bella. Daardoor heb je een klein stukje van het verhaal dat twee keer verteld wordt maar vanuit 2 verschillende opzichten gezien.


REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Breaking Dawn door Stephenie Meyer"