Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

The client door John Grisham

Beoordeling 3.6
Foto van een scholier
Boekcover The client
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • Klas onbekend | 586 woorden
  • 20 november 2007
  • 11 keer beoordeeld
Cijfer 3.6
11 keer beoordeeld

Boekcover The client
Shadow
The client door John Grisham
Shadow
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
Samenvatting:

Het begon toen mark en zijn broertje stiekem sigaretten gingen roken. Er kwam een auto staan met een man erin die een rubberen slang om de uitlaat had gedaan en die bij de auto naar binnen had. Hij wou zelfmoord plegen, maar Mark haalde de slang uit de uitlaat maar bij de 2e keer zag de man hem en duwde hem in de auto. De man verteld dat hij zelfmoord wou plegen omdat zijn cliënt een minister had vermoord. Iemand anders wil hem nu vermoorden omdat hij weet waar het lijk ligt.
Hij vertelt het hele verhaal aan zijn moeder en gingen daarna met Ricky naar het ziekenhuis. Er kwam een agent aan die hem heeft ondervraagd, mark loog maar de agent wist het verhaal. De politie had ook rare vingerafdrukken gevonden op de whiskyfles en wou ze vergelijken met die van Mark.

Er zat een man in een rolstoel die aangesproken werd door een advocaat, die bood hem aan om een schade vergoeding te regelen van 600.000 dollar.
De man legde het kaartje van de vrouw weg en Mark keek ernaar. Ricky was de volgende morgen nog niet beter. Hij had zijn ogen dicht en schudde hevig.
Hij keek nog eens op het kaartje van Gill Teal en ging ernaar toe hij ging een kamer waarop stond: “Reggie Love – Laywer” hij zei tegen de man dat hij een advocaat nodig was en in de problemen zat. Toen hij zei dat hij met de FBI moest praten ging de man direct Reggie halen.
Hij vroeg aan Reggie of alles wat hij zei niet doorverteld werd.
Zij zei dat het wel wat kostte en hij gaf haar een dollar en vertelde het hele verhaal.
Toen hij terug in het ziekenhuis was Ricky al 2 uur wakker, hij had zijn ogen een klein stukje open en herkende zijn moeder. De fbi kwam en begon hem allemaal vragen te stellen zonder zijn advocaat mark ging naar de wc en toen de deur openging waren de mannen verbaasd Reggie te zien, waarna zij hun vragen stelde over het gesprek met Mark en had het ook op band.
Intussen was intussen een man genaamd “Gronke”gestuurd om mark bang te maken zodat hij zich stil hield. Hij drukte mark in de lift tegen de muur met een mes aan zijn keel en bedreigde hem
Hij zei tegen Reggie dat hij beter niks kon zeggen omdat hij dan nog dieper in de problemen kwam, maar hij zei niet waarom dat zo was Ricky was wakker en zodra ze begonnen over de auto ging hij weer slapen. Om half 8 `s morgens ging hij met reggie de gang in waar zijn moeder zat te huilen omdat een stacaravan was afgebrand afgelopen nacht.
Toen kwamen er 2 mannen binnen die Mark meenemen naar gevangenis hij mocht telefoneren en bestelde een hele bult pizza voor het politiestation toen reggie langskwam legde ze uit dat hij in de rechtbank niet mocht liegen of niks mocht zeggen.
Slick kwam langs en vroeg de beaker hoe het was gegaan en gaf hem 100 dollar

De volgende dag zei dat de familie een nieuw huis baan een identiteit zou krijgen ergens anders hij rende in zijn cel tot hij helemaal bezweet was en ging op de grond liggen dorren zag hem liggen en bracht hem naar het ziekenhuis waar hij ontsnapte, op zaterdag was iedereen naar hem op zoek, reggie en mark gingen samen naar de plek waar het lijk was, vonden het en gingen ermee naar de fbi toen werd de zaak opgelost.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "The client door John Grisham"