Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Zo maak je een neppe identiteitskaart

Zo maak je een neppe identiteitskaart

Door Diederick

Het is je vast niet ontgaan: alcohol is sinds twee maanden verboden voor iedereen onder de 18 jaar. Maar hoe moeilijk is het nou écht om als 17-jarige biertjes te kopen in supermarkten en cafés?

Bloggers Diederick en Hidde zoeken het volgende week voor je uit. Maar eerst gingen ze aan de slag met papier en schaar, en knutselen ze een valse identiteitskaart. Niet te onderscheiden van een echte! Of toch wel? Dat zal volgende week blijken...

Deze video is even tijdelijk offline, omdat Youtube de inhoud niet zo leuk vond. We werken aan een oplossing, de video is snel weer terug!

Sinds begin september vind je iedere vrijdagmiddag een nieuwe video op Scholieren.com. Nooit een video missen? Abonneer je nu op ons YouTube-kanaal!

Gepubliceerd op 7 maart 2014
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

M.

M.

ey vriend pas maar op he identiteitsfraude is flinke boete ah mattie

10 jaar geleden

P.

P.

hey, ik heb het geprobeerd man, vet chill. Dikke boete, straf van m'n ouders, uitgaansverbod, mag daar niet meer in de bar komen! oIo

10 jaar geleden

R.

R.

haha dat is mooi kut

10 jaar geleden

J.

J.

hoe hebt gij dat gemaakt

8 jaar geleden

F.

F.

waar heb je dat gedaan en isdat id van belgie

6 jaar geleden

I.

I.

Jongeren tegenwoordig kunnen niet meer tegen drank... Zeer trieste generatie en zelfs een boete riskeren voor een stom biertje, nog een 14 jarige (lijkt op een 11 jarige) ook.

10 jaar geleden

B.

B.

Stoer.

10 jaar geleden

V.

V.

Super handig!

8 jaar geleden

J.

J.

Ik wil een neppe id met 24-11-1997

7 jaar geleden

R.

R.

ik wil ook 1

6 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.