Zes weken lang winnen op woensdag!

Zes weken lang winnen op woensdag!

Door Roos

Je moet er nog niet aan dénken, school. Maar één positief puntje, een nieuw schooljaar betekent ook nieuwe schoolspullen inslaan. Belangrijkste life-goal: een toffe rugtas. 

Helaas zijn die dingen niet heel goedkoop en is het grootste deel van je vakantiecenten ergens rond de Middellandse zee blijven hangen. Snappen we helemaal, daarom helpen we je graag een handje, samen met Scholierenshop.nl, de grootste webwinkel voor schooltassen

Zes weken lang 'winnen op woensdag'

De komende zes weken geven we elke woensdag een voucher weg ter waarde van 50 euro, die de winnaar vrij mag besteden op Scholierenshop.nl. 

Kies bijvoorbeeld voor een stoere Vans tas, een klassieke Eastpak of juist één van hun nieuwe modellen of een sportieve Converse schoudertas.

Laat hieronder je gegevens achter en vertel ons waarom woensdag jouw geluksdag is en waarom jij die cheque van 50 ekkie's echt hebt verdiend.

Winnaars

De winnaars die bericht gehad hebben:
Mike (15) uit Haelen (29 juli)
Mandy (19) uit Naaldwijk (5 augustus)
Froukje (15) uit Kollum (12 augustus)
Chantal (14) uit Dokkum (20 augustus)
Joeri (12) uit Elst (27 augustus)
Joris (13) uit Dieren (2 september)

De laatste cheque is weggegeven. Je kunt helaas niet meer meedoen.

Gepubliceerd op 28 juli 2015
ADVERTENTIE
Studententijd zomerspecial

Heb jij de Zomerspecial van Studententijd de podcast al geluisterd? Joes, Steie, Dienke en Pleun nemen je mee in hun zomer vol festivals, vakanties en liefde. En kijken ook alvast vooruit naar de introductietijd van het nieuwe collegejaar. Luister lekker mee vanaf je strandbedje, de camping of onderweg. 

Luister nu!

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

S.

S.

Woensdag is mijn geluksdag. Op woensdag bezorg ik de krant en altijd als ik begin met kranten bezorgen stopt het met regenen :).
Verder heb ik echt een nieuwe rugzak nodig omdat die die ik nu heb gaten heeft en geen rits meer heeft. Oeps..

7 jaar geleden

M.

M.

Op woensdag moet ik altijd tot tien over vier naar school, vervolgens snel naar saxofoon les, eten en snel mijn huiswerk maken voor de volgende dag. Toch is woensdag mijn geluksdag want ik hou ervan om saxofoon te spelen dus dat maakt m'n hele dag weer goed. Die nieuwe rugzak heb ik echt nodig want ik heb de mijne nu al drie jaar en een zo'n schouderband gaat los.

7 jaar geleden

A.

A.

Hooii,
Woensdag is mijn geluksdag, omdat het betekent dat ik alweer bijna op de helft van de week zit. :)
Vroeger was woensdag echt mijn favoriete dag want op de basisschool had je toen lekker een middagje vrij, jammer genoeg gaat dat nu wel anders haha. Persoonlijk ben ik een grote fan van school en ik verveel me echt dood in de vakantie. Het leek me super leuk om het nieuwe schooljaar te starten met een nieuwe rugtas aangezien mijn oude tas is overleden en een goede tas gelijk best veel kost. Ik vind het een super leuke actie en ik wens iedereen heel veel succes! Byeeee

7 jaar geleden

E.

E.

Ik kan niet mee doen omdat ik deze hele zomer een taalcursus doe in Amerika, hij zegt: Alleen inwoners van Nederland en België kunnen mee doen :(

7 jaar geleden

F.

F.

Woensdagen zijn een van mijn geluksdagen, deels omdat ik dan voetbaltraining heb en deels omdat dan de halve week voorbij is en ik kan uitkijken naar het weekend. Ik wil graag die voucher Winne omdat mijn rugtas echt te klein, versleten en half kapot is.

7 jaar geleden

R.

R.

Ten eerste is woensdag mijn geluksdag omdat ik op woensdag ben geboren. Daarnaast is woensdag het midden van de schoolweek dus het is altijd een opluchting als de woensdag aanbreekt en je beseft dat je je nu dichter bij het weekend bevindt dan bij afgelopen maandag, het begin van die slopende week. Ook hoef ik op woensdag pas om 10:30 te beginnen omdat ik de eerste twee uur vrij heb dus kan ik lekker uitslapen.

7 jaar geleden

R.

R.

Woensdag is mijn geluksdag omdat dat de enige doordeweekse dag is dat ik uit school niet naar mijn psycholoog hoef. Op woensdag heb ik altijd les tot vijf uur en dat gaat echt niet met de tas die ik nu heb. Ik heb een nieuwe nodig omdat mijn rugtas al 10 jaar oud is. Voordat ik hem gebruikte hebben mijn tante en 2 zussen hem gebruikt en hij is echt niet mooi meer. Er zitten gaten in en de bodem kijk je bijna helemaal doorheen.

7 jaar geleden

A.

A.

Mijn oude rugzak is bezweken onder de veel de grote hoeveelheid boeken die we tegenwoordig mee naar school moeten sleuren, en ik gebruik nu een Kipling. EEN KIPLING! Ik MOET een nieuwe rugzak! Help!

7 jaar geleden

E.

E.

Woensdag is mijn geluksdag, omdat ik altijd om kwart over één het laatste lesuur is afgelopen! 's avonds heb ik altijd gitaarles en dat maakt het helemaal een toffe dag.

Ik heb echt een nieuwe rugtas nodig, omdat mijn rugzak echt versleten is!

7 jaar geleden

L.

L.

Woensdag is mijn geluksdag omdat ik in de zomervakantie op deze dag bij het bejaardentehuis vakantiewerk doe. Dit klink misschien saai maar ik vind het juist super leuk om al die schattige oudjes weer te zien en ze koffie en thee te komen brengen. Ik zie er elke week weer naar uit. Dit jaar begin ik aan mijn studie SPH, dus zo'n hippe laptoptas kan ik wel gebruiken!

7 jaar geleden

F.

F.

haha vroeger was woensdag niet echt mn geluksdag.Op woensdag hoor ik meestal slechte nieuws,maar vorige week woensdag veranderde dat.vorige week woensdag hoorde ik dat mn oma ontslagen was uit het ziekenhuis,na 2 weken daar te hebben gelegen.Op die dag hoorde ik ook dat ik was aangenomen bij een drogist. en en ja school begint weer,en ik heb echt een nieuwe tas nodig. het zou echt heel fijn zijn als ik deze voucher win.

7 jaar geleden

M.

M.

vandaag mijn boeken afgehaald, gezien de hoeveelheid boeken is een nieuwe rugzak zeer welkom. hopelijk Lucky woensdag voor mij <3

6 jaar geleden