WIN! Verhalen over seks

WIN! Verhalen over seks

Vandaag begint de week van het puberboek met de lancering van de verhalenbundel "Verhalen voor onder je kussen". En jij kunt 'm winnen!

Schrijvers Caja Cazemier, Joost Heyink, Danielle Bakhuis, Kadija Arib, Khalid Boudou en Manon Sikkel hebben korte verhalen geschreven over de lastige en leuke dingen die je kunt tegenkomen wanneer je voor het eerst met seks en liefde bezig bent. De verhalen zijn vervolgens ook verfilmd door jongeren. De twee winnende filmpjes kun je onderaan bekijken. 

Seks is spannend en of je er nu al alles van weet of nog alles van wilt weten, dit boek kan je helpen door te lezen over de ervaringen van andere jongeren. Zo gaat het verhaal van Danielle Bakhuis over Esmee. Een sexy foto van haar gaat door de hele school, terwijl hij alleen voor haar vriendje was bedoeld. Dat doet denken aan het nieuwsbericht van even geleden, toen er op scholen in Brabant een seksfilmpje van een brugklasser rondging.

In samenwerking met Sense (waar je ook elke maand mee kunt chatten op Scholieren.com) geven wij 10 boeken weg. Vertel ons in één zin waarom jij dit boek graag zou willen hebben en wie weet ben jij een van de tien winnaars!

Winnaar Sense jury - Sukkel voor de liefde

 

 

Gepubliceerd op 6 oktober 2014
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.