Zit je in 4/5 havo en heb je een N&T of N&G profiel? Vul deze korte vragenlijst in over chemie-opleidingen en maak kans op 20 euro Bol.com tegoed.

Meedoen

WIN! kaartjes voor feest in Tivoli!

WIN! kaartjes voor feest in Tivoli!

Woon je in Utrecht en omgeving en heb je zin in om een avondje helemaal uit je dak te gaan met je vrienden? Tivoli organiseert een supercool feest voor vijftienplussers en Scholieren.com verloot kaartjes!

Tivoli presenteert je hun gloednieuwe clubavond 'Bovenbouw'. Een feest speciaal georganiseerd voor scholieren. Er worden lekkere non-alcoholische cocktails gemixt in het kader van een katervrije zaterdag.

Shake your booty op de beats van Dj-duo Novaro Deux en Dj Dubbelfris, schud je haren los, doe je armen omhoog en ga los op vrijdag 21 februari van 23:00 tot 4:00 in Tivoli de Helling in Utrecht.

Wil jij er graag heen? Dat kan! Scholieren.com verloot namelijk 3x2 toegangskaarten. Verras je beste vriend of vriendin door te trakteren op een avondje uit. Het enige wat je hoeft te doen, is je gegevens hieronder invullen.

Gepubliceerd op 27 januari 2014
ADVERTENTIE
Musical The Prom verloot een limousine naar je eindfeest!

Zit je middenin je eindexamens en wil je in stijl naar je eindfeest? Doe dan mee aan de winactie en maak kans op een limousine die jou en je vrienden naar jullie eindfeest brengt!

Ja, ik doe mee!

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit blog. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.