Win kaartjes voor de Kunstbende-finale!

Win kaartjes voor de Kunstbende-finale!

Door Oscar

De finale van Kunstbende staat weer voor de deur. Omdat wij zieke connecties hebben met deze creatieve meesterbreinen mogen we driemaal twee kaarten weggeven. Onderaan dit artikel kun je meedingen naar de kaarten. Winnaars ontvangen bericht.

Over de Kunstbende-finale

Voor het eerst tovert Kunstbende haar finale om tot een festival waar grote artiesten samenkomen om de creatieve talenten van jongeren los te trillen. Deze Kunstbende-boegbeelden zijn aanwezig: choreograaf en oud-deelnemer Shay Latukolan (bekend van Dance Dance Dance), DJ en oud-deelnemer De Sluwe Vos Instagrammer Annegien Schilling (bekend van haar account fetching_tigerss), modehuis MAISON the FAUX, YouTubers en oud-deelnemers Kelvin Boerma (Kalvijn) en Peter de Harder (Petrus) – ook bekend als Cinemates, muzikant en oud-deelnemer Lucas Hamming, schrijver Özcan Akyol (Eus) en cabaretier en oud-deelnemer Stefano Keizers.

 

Gepubliceerd op 20 juni 2018
ADVERTENTIE
Zoek jij informatie voor je (profiel)werkstuk over het klimaat?

Op EnergieGenie.nl vind je allerlei artikelen die je kunnen helpen bij het maken van je werkstuk over klimaatverandering, duurzame energie en de energietransitie. Daarnaast vind je niet alleen maar informatie voor een werkstuk over duurzaamheid, maar ook 12 challenges om je steentje bij te dragen aan een beter klimaat.

Check EnergieGenie.nl

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.