We hebben niet alleen een nieuwe site, we hebben ook een nieuwe start gemaakt met ons Instagram-account. Wil je elke dag beginnen met een meme? Nieuws en blogs zien? En soms een handige story of video voor school?


Volg ons nu

Win een taalreis naar een wereldstad naar keuze

Door E.

Nog nooit verder van huis geweest dan de camping in Duitsland? Daar kan verandering in komen. EF geeft namelijk gratis en voor niets een taalreis (lees: vakantie) van twee weken weg. Het enige wat je hoeft te doen is hier even je gegevens achter laten. Oh, en tegen je ouders kun je gewoon zeggen dat het voor school is. 


Op Snapchat lieten verschillende volgers al weten welke taal ze graag zouden willen leren. 

Kas van de wereld

Kas is een man van de wereld, of nou ja: dat zou hij graag willen zijn. Hij wil ook graag "met kangoeroes chillen" en daarom zou hij wel richting Australië willen trekken. 

De modehoofdstad van de wereld: Milaan. Joline wil er graag wonen en de taal kunnen spreken om haar carrière als manager te lanceren. Oh, en als het even kan wil ze ook graag rijk zijn. Zeg het maar: kan dat?

'These streets will make you feel brand new'

Alicia Keys zong het al: "There's nothing you can't do. Now you're in New York." Als je niets niet kan doen, kun je dus alles doen. Weet je hoe veel alles is? Cheryl hoeft trouwens niet perse naar New York, Miami is ook prima. Zo makkelijk dat kind. 

Je kan elke taal in de wereld binnen een minuut leren en Robin kiest voor de Nederlandse taal. Respect Robin, respect. Sybrand Buma zal blij met je zijn. 

Spanje 

Een veel gehoord antwoord: Spanje! En terecht trouwens: lekker weer, elke dag siësta, goed voetbal. Het houdt niet op. Wat veel mensen niet weten (opa spreekt), is dat er in Spanje maar liefst vijf officiële talen gesproken worden. Naast Spaans en Catalaans spreekt men er ook Baskisch, Galicisch en Aranees. 

Gepubliceerd op 22 oktober 2017