Win een expo in het Rijks!

Win een expo in het Rijks!

De inzenddatum voor deze wedstrijd is gesloten! Van 4 januari tot 14 januari kun je hierrrr stemmen op de fotoserie die jij het allerbeste vindt.

 

Ben jij iemand die altijd klaar staat om mooie foto's te schieten voor op Instagram? En hou je wel van een beetje competitie? Dan is nu je kans op eeuwige roem!

Het Rijksmuseum organiseert namelijk de documentairefotografie wedstrijd Document NL Junior voor middelbare scholieren. De opdracht: een serie foto's maken bij het thema 'Mijn leven op school'. Uiteraard gaat de meest briljante serie er met mooie prijzen vandoor.

Prijzen

Alle deelnemers maken kans op een masterclass van fotograaf Carel van Hees, een dagje meelopen én een expositie in het Rijksmuseum.

Er wordt een jurywinnaar gekozen door experts op het gebied van fotografie, zoals Saskia Asser (conservator fotografie Rijksprentenkabinet), fotograaf Carel van Hees, Jenny Smets van Vrij Nederland, 'onze' huisfotograaf Sophie Theunissen en workshopdocent Robert Beekelaar.

Stemmen op Scholieren.com

Dat is er ook nog een publieksprijs. Van 4 januari tot 14 januari kun je hier stemmen op de fotoserie die jij het beste vindt. Degene met de meeste stemmen wint de publieksprijs. Op 17 januari 2016 worden de winnaars bekend gemaakt.

Gepubliceerd op 10 november 2015

REACTIES

A.

A.

Hoe en waar kun je stemmen op de fotoseries?!?

7 jaar geleden

A.

A.

Waar kun je stemmen of foto's???????

7 jaar geleden

Annemieke

Annemieke

@anonymous @anoniem Je kunt hier stemmen: http://www.scholieren.com/rijksmuseum. Klik op je favoriete fotoserie en rechtsonderin staat dan: 'Stem op deze inzending'

7 jaar geleden

A.

A.

Is het niet een beetje belachelijk dat je persé een scholieren (of facebook) account nodig hebt om te kunnen stemmen? Dat is toch hartstikke onhandig...

7 jaar geleden

Jon

Jon

Wat zou jij een minder belachelijke manier om te stemmen vinden?

7 jaar geleden

A.

A.

is er een manier om te zien hoeveel stemmen je hebt ontvangen?

7 jaar geleden

A.

A.

Zijn de vijf winnaars die door de jury zijn gekozen al uit de lijst gehaald? Of worden eerst de publiekswinnaars gekozen en kiest de jury dan uit de overgebleven deelnemers?

7 jaar geleden

Annemieke

Annemieke

@anoniemmm: nee dat kun je niet zien, het blijft dus nog even spannend!

@anonymous: De jury komt deze week bij elkaar en kiest dan 5 jurywinnaars. Je kunt nog tot 13 januari 23:59 stemmen op onze site en de 5 deelnemers met de meeste stemmen zijn de publiekswinnaars.

7 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.