Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Wereldnieuws

Wereldnieuws

Door Simon

Er blijkt zich heel wat af te spelen op alle scholen op aarde.Deze jurk is dus voor niets gekocht.

Amerika: een meisje van 18 wilde met haar lesbische vriendin naar 'prom night'. Dat mocht niet. Ze stapte naar een burgerrechtenorganisatie. De school last het feest af. De school wordt aangeklaagd. Klasgenoten zijn boos: "Bedankt voor het verpesten van mijn examenjaar!"

Rome: eerst plaatste de school een condoomautomaat. Toen werd de Paus boos. Die woont daar om de hoek en vindt dat je gewoon niet moet seksen voor het huwelijk. De automaat blijft gewoon hangen.

Gent: drie meisjes kregen lage cijfers van hun leraar. Dus beschuldigden ze hem van aanranding, om 'm terug te pakken. Zaak komt voor de rechter. Verhaal blijkt verzonnen. Leraar toch depressief. Filmpje

.

Gepubliceerd op 13 maart 2010
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.