Weddenschap voor vmbo'ers

Weddenschap voor vmbo'ers

Door Kim

Vmbo'ers, verenigt u en leest! De drie BN'ers Fatma Genç (Spangas), Ajouad el Miloudi (presentator van Puberruil) en motorcoureur Jasper Iwema willen jou dit schooljaar aan het lezen krijgen. Met 'n heuse weddenschap.

De deal is simpel: je meldt je aan, signeert een weddenschapscontract en leest drie boeken in zes maanden, net als Fatma, Ajouad en Jasper. Je mag zelf kiezen welke boeken je leest (zowel fictie als non-fictie dus) zolang ze maar Nederlandstalig zijn. Heb je ze alle drie uit vóór 20 maart 2013, dan maak je kans op een iPad, pretparktickets en een meet & greet met de BN'ers.

Vorig jaar was de Weddenschap een groot succes: toen deden ruim 3000 leerlingen mee. Deelnemer Yes-R was toen zelf maar net op tijd klaar met lezen... 

Inspiratie

Wel meedoen, maar geen inspiratie? Lees dan de boeken die Jasper, Ajouad en Fatma heben uitgekozen. Niet dik, wel chill: check hier hun leeslijstjes. 

Of gebruik Scholieren.com: check de literatuurlijst, boekenvideo's en surf naar scholieren.com/boeken en gebruik de handige filteropties (je kan bijvoorbeeld op het aantal pagina's en zelfs op onderwerp filteren).

Gepubliceerd op 19 september 2012
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

L.

L.

Wat een discriminatie, ik wil ook mee doen maar ik doe geen vmbo. Naja zeg, dat dit kan in Nederland!

11 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.