Vraag 't aan Rob: De verkeerde gesmst!

Vraag 't aan Rob: De verkeerde gesmst!

Door Rob

Gepubliceerd op 20 oktober 2010
ADVERTENTIE
Studententijd zomerspecial

Heb jij de Zomerspecial van Studententijd de podcast al geluisterd? Joes, Steie, Dienke en Pleun nemen je mee in hun zomer vol festivals, vakanties en liefde. En kijken ook alvast vooruit naar de introductietijd van het nieuwe collegejaar. Luister lekker mee vanaf je strandbedje, de camping of onderweg. 

Luister nu!

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

R.

R.

Het ging aan met mijn vriendin vlak nadat ze me per ongeluk het verkeerde smsje had gestuurd. Zo zie je maar, er kunnen ook leuke dingen van komen!!

11 jaar geleden

I.

I.Dus je was een 2e keuze?

@Rens:

11 jaar geleden

M.

M.

@Rens: Haha dat is zeker leuk!

11 jaar geleden

R.

R.

ik kreeg is een keer een smsje van iemand die ik niet ken (hij mij ook niet trouwens) en daar stond een sinterklaasgedicht in dat niet geschikt was voor de kindertjes onder de 18 jaar.... als je begrijpt wat ik bedoel....
dan voel je je ongemakkelijk

11 jaar geleden

M.

M.

haha super leuk bedacht!
Maarja, zo zie je amar je kunt beter even in eht echt vertellen dat je hem leuk vind, van dat internet en die mobieltjes word niemand vrolijk :P Ja oke, beejte vrolijk dan (A) :)

11 jaar geleden

R.

R.

Nee, ze wilde een smsje over mij naar een andere Rens sturen. Toen stuurde ze per ongeluk naar mij het smsje waarin ze vertelde dat ze me leuk vond. Dat vond ik dan weer heel leuk.

11 jaar geleden

K.

K.

hoi rob

ik mag van mijn ouders geen huisdier maar ik wil die wel heel erg graag.
wat moet ik nu!?

groetjes kim

11 jaar geleden