Gezocht: VWO'ers uit de 4e/5e met N&T of interesse in techniek. Doe mee aan een online community over een nieuwe studie en verdien een cadeaubon van 50 euro!

Meedoen

Verbale Parels: wat betekent 'oikofobie' voor scholieren?

Verbale Parels: wat betekent 'oikofobie' voor scholieren?

Door Eli

Onze Nederlandse geschiedenis is slecht en we moeten ons schamen. Maar daar is Thierry Baudet van Forum voor Democratie het niet mee eens. We moeten juist tijdens onze lessen geschiedenis op school erkennen dat we een goede geschiedenis hebben gehad. We moeten niet zo oikofobisch zijn. Maar wat is dat eigenlijk, oikofobie? Filmmakers Eli en Ainslie gaan het voor je uitzoeken.

In de nieuwe reeks Verbale Parels van Eli Idsart en Ainslie Gilewski wordt er gezocht naar de meest frappante woorden van de Nederlandse taal. Wat betekent het en wat doen de scholieren er mee?

Abonneren op ons Youtube-kanaal doe je hierrr 

Gepubliceerd op 15 oktober 2019
ADVERTENTIE
Ga jij de uitdaging aan?

Op EnergieGenie.nl vind je niet alleen maar informatie voor een werkstuk over duurzaamheid, maar ook 12 challenges om je steentje bij te dragen aan een beter klimaat. Douche jij komende week wat korter of daag je jezelf uit om een week vegetarisch te eten? Kom samen in actie!

Check alle challenges!

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit blog. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.