Zit je in 4/5 havo en heb je een N&T of N&G profiel? Vul deze korte vragenlijst in over chemie-opleidingen en maak kans op 20 euro Bol.com tegoed.

Meedoen

Vanaf vandaag: elke maand chatten over seks

Vanaf vandaag: elke maand chatten over seks

Door Roos

Na een lange zinderend hete zomer zijn ze weer terug, de Sense chats. Elke derde dinsdag van de maand kun je anoniem chatten met een deskundige van Sense.info, de betrouwbare website over seks. 

Heb je deze zomer voor het eerst seks gehad in een tentje in Zuid-Frankrijk, maar ging het niet zo soepel? Of wil je weten hoe je de lange afstandsrelatie met je Spaanse Juan/Juanita gezond houdt? De Sense-deskundigen staan je bij met advies en wijze raad. Je kunt bij ze terecht met al je vragen over liefde, seks en relaties.

Meedoen

Je logt in via www.scholieren.com/chat. Anoniem chatten kan, meld je dan aan als gast. Als je inlogt via Facebook is het niet anoniem uiteraard. Bang om de chat te missen? Schrijf je in voor de herinneringsmail

Inspiratie

Weet je niet precies wat voor soort vragen er nou gesteld worden in zo'n chat? Werp dan nog eens een blik op de meest gestelde vragen uit de Sense chats. Binnenkort komen we trouwens met een nieuwe versie van dit blog! Hou daarvoor de site in de gaten.

Gepubliceerd op 16 september 2013
ADVERTENTIE
Ga jij de uitdaging aan?

Op EnergieGenie.nl vind je niet alleen maar informatie voor een werkstuk over duurzaamheid, maar ook 12 challenges om je steentje bij te dragen aan een beter klimaat. Douche jij komende week wat korter of daag je jezelf uit om een week vegetarisch te eten? Kom samen in actie!

Check alle challenges!

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

M.

M.

Dus die idioterie begint weer...

8 jaar geleden

H.

H.

YES. SEKS.

8 jaar geleden