Twitter komt overal

Twitter komt overal

Iedereen weet precies wat je aan het doen bent, hoe je het doet en waar je het doet.

Het gaat net even verder dan Hyves. Het is net dat beetje extra. En je geeft net even nog wat meer informatie van jezelf weg aan de grote boze buitenwereld. Ik spreek hier niet over één of andere enge site. Ik praat hier over dé hype van het moment: twitter.

Meningen

Als ik mijn klasgenoten vraag wat zij van Twitter vinden krijg ik enorm uiteenlopende antwoorden. Om maar even wat te noemen:
Denise: 'Twitter is echt heel leuk en handig. Je kan precies zien wat je vrienden aan het doen zijn. En, je kan ook de hele dag je favoriete sterren volgen. Zo heb ik bijvoorbeeld Lauren Conrad, ik wist precies wanneer ze de varkensgriep had en hoe erg het met haar gesteld was.''

Maar als ik mijn broer vraag wat hij ervan vindt, zegt Daniel: ''Charlot, vind jij jezelf zo belangrijk dat je de hele dag aan de wereld wilt laten weten wat je aan het doen bent? Alsof mensen daar geïnteresseerd in zijn. En trouwens, ik heb er niet eens tijd voor, om elke minuut te vertellen wat ik aan het doen ben. Ik zeg je Charlot, stop ermee. Het is echt een waste of time!''

Twitterles

Als ik echter het desbetreffende woord intyp bij Google, kom ik erachter dat er hoop mensen fan zijn. Zo leuk dat zelfs www.twitterles.nl bestaat. Hier krijg je stap voor stap les in het twitteren en wat je leukste tweets kunnen zijn. Hoe bedenk je het!

Ik twitter nu al een tijdje, maar ik zorg er altijd voor dat ik niet précies vertel waar ik ben. Internet is leuk, twitter ook, maar het moet niet zo zijn dat die ene, net iets té geobsedeerde jongen, je precies overal weet te vinden. En dat je hem dan ook overal tegen gaat komen in je toekomst. En je dan maar afvragen hoe hij toch weet dat jij aan het shoppen bent in de H&M...

Gepubliceerd op 25 september 2009
ADVERTENTIE
Sturen mensen in jouw appgroep ongevraagd naaktbeelden door?

Weinig mensen zitten te wachten op ongevraagde naaktbeelden, maar toch worden ze massaal doorgestuurd. Het verspreiden van zulke beelden is eenvoudig, maar kan grote gevolgen hebben voor degene over wie het gaat. Het is dus belangrijk om in actie te komen als je ongevraagd naaktbeelden van iemand hebt ontvangen. Weten wat jij het beste kunt doen? 

Check het nu!

REACTIES

A.

A.

Ik vind Twitter leuker, da's een soort chat ofzo. Hyves is weer een profielsite.

13 jaar geleden

J.

J.

twitter is gewoon super leuk je kan chatten maar ook foto's plaatsen.
het is gewoon heel gezellig

13 jaar geleden

L.

L.

Twitterles??
Wat is Twitter nou eigelijk in godsnaam!!
Wie kan me dat uitleggen??

Liz :)

13 jaar geleden

B.

B.

Wie Twitterles heeft dan...
Weet ik veel wat het is en Lizzy heeft gelijk.
Wat is het ook.

Bo -_- +_+

13 jaar geleden

S.

S.

@lizzy: twitter is eigenlijk klaas. klaas van om de hoek, de zoon van de kaasboer. niet die met die neus, maar die andere, met dat hoofd. je weet wel, die. die je altijd zo aanstaart.

13 jaar geleden

M.

M.

Scholieren.com heeft ook Twitter: www.twitter.com/scholieren

13 jaar geleden

L.

L.

Twitter The BEst

13 jaar geleden

J.

J.

Twitter is best grappig maar ik vind Hyves leuker. Maar ja das mijn mening. Veel plezier voor iedereen op twitter en/of Hyves!!

13 jaar geleden

E.

E.

nog nooit van gehoord
snap nietn wat t s lk wel leukig maar nohg nooi gedaanlijkt me ech go9dse cool

13 jaar geleden

D.

D.

wattuh?

13 jaar geleden

T.

T.

Oke, veel mensen begrijpen twitter niet. Het is niet om te chatten, daar heb je msn voor. Het is gewoon om onderweg je followers (volgers) up to date te houden. Stel je ziet eens wat geks, je maakt er een foto van en tweet deze met een leuk tekstje er bij. Zo kunnen al je followers zien wat jij gezien hebt. Zie je een man uit zijn neus eten dan kun je dat lekker fijn delen met iedereen die jou volgt. Wil je jou mening geven; doe dat dan in een tweet en kijk wat anderen er van vinden.

12 jaar geleden

N.

N.

Heb geen hyves geen facebook geen twitter of wat dan ook komt erop neer dat het allemaal bullshit is en mensen vertellen teveel over hun zelf. ga iemand niet via hyves opzoeken maar spreek diegene in het echt aan. Al dat stiekeme gedoe met die K u t social Kutworks . Sorry voor het gescheld.

12 jaar geleden

F.

F.

Twitter is leuker, maar ik denk dat ik dat vind omdat een groot deel van mijn hyves-contacten overgestapt waren naar twitter wat ertoe leidde dat ik mijn hyves verwijderd heb..

11 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.