Spijbeluur: wat te doen tegen geluidsoverlast bij het examen

Spijbeluur: wat te doen tegen geluidsoverlast bij het examen

Door Levy

Er is niks ergers dan dat je buurman of buurvrouw geluid maakt tijdens het examen. Van constant hoesten tot het kanen van chips, alles is irritant. Zelfs als een potlood valt, klinkt het alsof het luchtalarm af gaat. Daarom geeft Levy je de oplossing voor dit probleem. 

De nieuwe show van Levy Jansen en David Weel over koetjes en kalfjes na schooltijd. Elke tweewekelijkse woensdag om 16u zie je Levy de vetste dingen testen, de top 5 dingen afgaan, de raarste dagen overleven en over de zwoelste seks zwetsen.

Klik hier om gratis te abonneren op ons YouTube-kanaal en hier om de Instagram van Spijbeluur te volgen! Meer weten? Lees al het examennieuws, ervaringen van onze bloggers en bijzondere kandidaten en tips & trucs voor je examens op onze eindexamenpagina.

Gepubliceerd op 3 mei 2017
ADVERTENTIE
Zoek jij informatie voor je (profiel)werkstuk over het klimaat?

Op EnergieGenie.nl vind je allerlei artikelen die je kunnen helpen bij het maken van je werkstuk over klimaatverandering, duurzame energie en de energietransitie. Daarnaast vind je niet alleen maar informatie voor een werkstuk over duurzaamheid, maar ook 12 challenges om je steentje bij te dragen aan een beter klimaat.

Check EnergieGenie.nl

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.