Sofie van den Enk over haar examens

Sofie van den Enk over haar examens

Presentatrice Sofie van den Enk won afgelopen seizoen het programma Wie Is De Mol?, maar wist je al dat ze vroeger ook het programma Puberruil presenteerde? Hoe was Sofie nou eigenlijk zelf als puber? Video-blogger Renske ging op pad om haar te ondervragen over haar middelbare schooltijd, de examens en haar cijferlijst.

Nog eventjes en de examenperiode begint weer! Om je tussen het leren door te vermaken en extra te motiveren publiceert Scholieren.com de komende weken extra examen-video’s. Eindredactrice Renske ging op pad om BN’ers te ondervragen over de beste leertips en hun examenervaringen. Wie Is De Mol-winnaar Sofie van den Enk bijt de spits af.

Meer, meer, meer? Bekijk snel al onze examenvideo's. Als je nooit meer een video wilt missen van Scholieren.com, abonneer je dan op ons YouTube-kanaal!

Gepubliceerd op 4 april 2014
ADVERTENTIE
Studententijd zomerspecial

Heb jij de Zomerspecial van Studententijd de podcast al geluisterd? Joes, Steie, Dienke en Pleun nemen je mee in hun zomer vol festivals, vakanties en liefde. En kijken ook alvast vooruit naar de introductietijd van het nieuwe collegejaar. Luister lekker mee vanaf je strandbedje, de camping of onderweg. 

Luister nu!

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

D.

D.

Ik woon daar in de buurt! Die school kan ik zo'n beetje vanuit mijn keukenraam zien, het is dat er wat bomen in de weg staan.

8 jaar geleden