Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Sofie van den Enk over haar examens

Sofie van den Enk over haar examens

Presentatrice Sofie van den Enk won afgelopen seizoen het programma Wie Is De Mol?, maar wist je al dat ze vroeger ook het programma Puberruil presenteerde? Hoe was Sofie nou eigenlijk zelf als puber? Video-blogger Renske ging op pad om haar te ondervragen over haar middelbare schooltijd, de examens en haar cijferlijst.

Nog eventjes en de examenperiode begint weer! Om je tussen het leren door te vermaken en extra te motiveren publiceert Scholieren.com de komende weken extra examen-video’s. Eindredactrice Renske ging op pad om BN’ers te ondervragen over de beste leertips en hun examenervaringen. Wie Is De Mol-winnaar Sofie van den Enk bijt de spits af.

Meer, meer, meer? Bekijk snel al onze examenvideo's. Als je nooit meer een video wilt missen van Scholieren.com, abonneer je dan op ons YouTube-kanaal!

Gepubliceerd op 4 april 2014

REACTIES

D.

D.

Ik woon daar in de buurt! Die school kan ik zo'n beetje vanuit mijn keukenraam zien, het is dat er wat bomen in de weg staan.

10 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.