Eindexamens 2024

Wij helpen je er doorheen ›

Schooldak in brand in Zoetermeer

Schooldak in brand in Zoetermeer

Door Wayne

Het dak van het Erasmus College in Zoetermeer heeft korte tijd in brand gestaan. Omstreeks 10:30 werd de brand door de brandweer geblust, meldt Omroep West. De 1900 leerlingen die op de school zitten, kregen de rest van de dag vrij. Examenkandidaten kregen nog wel de kans om examentraining te volgen op de school.

 

Carolien Weerstand (15) en Sanne Kneppers (14) zitten op het Erasmus College in Zoetermeer, Carolien vertelt mij via Whatsapp: "Iedereen moest op een gegeven moment de klas uit. Je moest heel lang buiten wachten, ondertussen kwamen er drie brandweerauto's, een brandweermotor en zelfs een helikopter. Iedereen mocht om half elf weer naar binnen, alleen de mensen die les hadden waar het dak in brand stond moesten nog even wachten. Even later kregen wij te horen dat iedereen uiteindelijk de rest van de dag vrij kreeg."

Volgens Carolien was de brand waarschijnlijk ontstaan door werkzaamheden op het dak. De leerlingen van het Erasmus College moeten morgen kijken op de site of ze een aangepast rooster hebben in verband met de brand. 

Gepubliceerd op 18 april 2016
ADVERTENTIE
Nieuw seizoen Studententijd de podcast!

Studenten Joes, Tess en Annemoon zijn terug en bespreken alles wat jij wilt weten over het studentenleven. Ze hebben het onder andere over lentekriebels, studeren, backpacken, porno kijken, datediners, overthinken, break-ups en nog veel meer. Vanaf nu te luisteren via Spotify en andere podcast-apps! 

Luister nu

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.