Gezocht: vmbo-scholieren uit jaar 3 of 4! Vul deze vragenlijst over het mbo in, en maak kans op een cadeaubon van 25 euro.

Meedoen

School voor jonge ondernemers

School voor jonge ondernemers

Door Kim

Vind jij dat minimumjeugdloon maar niets, en zou je het liefst nu al je eigen bedrijf beginnen om rijk en gelukkig te worden? Heel herkenbaar.

Scholieren Robbin, Rogier, Klaus, Fleur en Abel zaten met hetzelfde probleem, maar zijn na heel wat hobbels en bobbels toch inmiddels succesvolle ondernemers. Webwinkel-eigenares Fleur gaat daarnaast cursussen geven in Amsterdam, om ambitieuze scholieren te helpen. In haar Young Entrepreneur Program leer je in tien weekenden hoe je jouw product moet verkopen, de belasting kunt begrijpen en reclame maakt.

Iets voor jou? Fleur's cursussen beginnen in februari 2010, maar schrijf je snel in of ga naar een Open Dag. Eén nadeeltje: als beginnend entrepreneur heb je wel een aardig startkapitaal nodig om je lessen te kunnen betalen...

Gepubliceerd op 19 november 2009

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

F.

F.

Hee Scholieren.com,

Bedankt voor dit artikel! Over de kosten wil ik graag zeggen dat ouders met een bedrijf de kosten van het belastbaar inkomen mogen aftrekken. En cursisten die binnen 5 jaar na de cursus een bedrijf starten mogen dat ook doen! Zo valt het erg mee en je krijgt er heel veel voor terug: namelijk de mogelijkheid om zoveel te verdienen als je wilt. Voetbal of hockey kost per jaar ook meer dan 1000 euro, wat verdien je daarmee?

Groetjes!!

Fleur

12 jaar geleden

M.

M.

Wat een goed initiatief!

12 jaar geleden

S.

S.

Geen kattenpis volgens mij. De cursus ziet er serieus uit!

12 jaar geleden