Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Prijsactie Password - Mirjam Mous

Prijsactie Password - Mirjam Mous

Door Roos

Leesvoer 

Het is januari, alle feestelijkheden zijn weer achter de rug. Rest ons nog een lange kwakkelende winter tot we weer kunnen terrassen in de lentezon. Maar gelukkig worden er in deze tijd wel rete-spannende boeken geschreven, zoals de nieuwe jeugdthriller van Mirjam Mous: Password. 

Password

Mick treft zijn beste vriend Jerro bewusteloos aan op diens slaapkamer. Snel laat hij een ambulance komen. Omdat hij geen familie is, mag hij niet met Jerro in de ambulance meerijden naar het ziekenhuis. Maar als hij daar even later naar zijn vriend informeert, wacht hem een grote verrassing…

Stefan wordt na schooltijd opgewacht door een onbekende man. Hij vertrouwt het niet en gaat ervandoor. Wat wil die kerel van hem? Wanhopig probeert hij zijn achtervolger af te schudden. Maar lukt hem dit ook?

De levens van de drie jongens raken op bizarre wijze met elkaar verweven. Vreemde gebeurtenissen volgen elkaar snel op en Jerro en Stefan lopen groot gevaar. Zal het Mick lukken om hen tijdig te redden?

Hier lees je alvast een voorproefje van deze pageturner.

Boekverslagenschrijfster Jessica na het lezen Password: 'Er gebeuren zoveel onverwachte dingen en omdat je als lezer meer weet dan de hoofdpersonages in het verhaal, blijft het boek continu superspannend. Ik heb echt genoten van dit boek'.
Het boekverslag van Password verschijnt binnenkort op Scholieren.com  

Hebben?

Gaat jouw thrillerhart sneller kloppen van dit verhaal? Dat komt goed uit, want Scholieren.com mag maarliefst 20 gesigneerde exemplaren van Password weggeven! Vul hieronder snel je gegevens in! 

Gepubliceerd op 17 januari 2012
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

M.

M.

I LIKE THIS

12 jaar geleden

C.

C.

Het kan voor mij niet SPANNEND genoeg zijn .

12 jaar geleden

N.

N.

Bedankt voor het boek heb hem net ontvangen maar heb geen mail gehad. Ga er gelijk in beginnen :D.

12 jaar geleden

R.

R.

Top dat je het boek al hebt! Klopt dat je geen mail hebt gehad, ik wist niet of de boeken al op de post gedaan waren. Maar wel dus! Veel leesplezier

12 jaar geleden

I.

I.

Graag ding ik mee voor een gesigneerd exemplaar van Pass word. Ik werd nieuwsgierig na de recensie te hebben gelezen in De Telegraaf.

12 jaar geleden

L.

L.

rot boek

11 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.