Prijsactie: het boek De Nevelprins

Prijsactie: het boek De Nevelprins

Door Micky

De Nevelprins, geschreven door Carlos Ruiz Zafon is eindelijk vertaald! De Nevelprins gaat over de 13-jarige Max Carver die met zijn familie verhuist naar een dorp aan de kust, in een oud huis. Het huis blijkt vele geheimen en verhalen te bevatten. In de ommuurde tuin van het huis staat een angstaanjagend beeld van een clown. Max heeft het vreemde gevoel dat de clown hem wenkt. Terwijl het gezin Carver zich installeert en probeert te wennen, krijgen ze er in toenemende mate een ongemakkelijk gevoel bij. Zo heeft Max oudste zuster vreemde dromen, en zijn jongste zus hoort stemmen in haar kledingkast. Max en zijn zus trekken veel op met Roland, de kleinzoon van de oude vuurtorenwachter. Als ze het wrak ontdekken van een schip wat 25 jaar eerder verging tijdens een zware storm, wordt het helemaal spannend. Tijdens een duik naar het schip ziet Max een teken wat hij ook in de beeldentuin en op oude films heeft gezien. Wanneer ze via Rolands grootvader meer te weten komen over het wrak, begint het huiveringwekkende verhaal van de Nevelprins zich te openbaren.

Winnen?
De Nevelprins is één van de vier jeugdboeken die Zafón heeft geschreven. Het boek ligt per 9 november in de winkels en wij mogen 3 exemplaren weggeven! Hebben? Vul je gegevens en win!

Bekijk hieronder de boektrailer:

Gepubliceerd op 29 oktober 2010

REACTIES

M.

M.

misschien win ik wel een prijs door jullie te melden dat er een grove fout staat in de aankondiging van het boek "de nevelprins "Ik citeer het hier :Nevelprins gaat over de 13-jarige Max Carver die met zijn familie VERHUISD!!!! Dat kan toch niet voor een literaire site!!!!

13 jaar geleden

S.

S.

Ik wil ons niet een literaire site noemen, maar niettemin is het een stomme fout van ons. Bedankt voor het melden, kritische lezers worden gewaardeerd!

13 jaar geleden

M.

M.

Zeker een stomme fout. Ik schaam mij diep. En wat Simon inderdaad al zei, bedankt voor het doorgeven!

13 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.