Gezocht: vmbo-scholieren uit jaar 3 of 4! Vul deze vragenlijst over het mbo in, en maak kans op een cadeaubon van 25 euro.

Meedoen

Poep op het forum

Poep op het forum

Elke twee weken gaat Tjeerd op ontdekkingsreis door het Scholieren.com-forum. Als een volleerd Columbus struint 'ie door onbegaanbaar gebied, onbekende schoonheden en angstaanjagende drukke topics. Discussieer mee!

Dromen: er zijn mensen die zeggen dat hetgeen wat je droomt de werkelijkheid is, en de ‘échte’ wereld is een soort droom. In dat geval is Balance zwanger en zit Carn op een concentratiekamp-cruiseschip. Huh? Interessant!

Om maar even door te gaan over slapen: waar dacht je aan toen je vanochtend wakker werd? Persoonlijk denk ik elke ochtend dat het zaterdag is, totdat de harde realiteit tot mij komt.

Je hebt sneue verhalen en je hebt sneue verhalen, maar dit is wel een héél sneu verhaal:  Timothy15 (15 jr.) zoekt een meisje van boven de 13 die een beetje slim, niet te dik en lief is. Welke vadsige zestienjarige jongen gaat zich op de chat voordoen als een lief veertienjarig mager meisje?

"Geld maakt niet gelukkig." "Je moet genieten van het leven." Je hoort ’t vaak, maar ‘wat is een goed leven leiden?’ Lees ’t in dit topic!

En dan waar jullie gezien de titel van dit artikel al vijf alinea's op wachten: poep. En dichten op het forum: LEUK! Die van Rode Panda kan zo op een tegeltje in de wc:

Kak

Sputter, spetter
wat een gekletter

Van porselein wit
naar vies goor bruin
met noten

Wat heb ik ontzettend
van deze kakpartij
genoten
 

Gepubliceerd op 21 april 2011
ADVERTENTIE
Musical The Prom verloot een limousine naar je eindfeest!

Zit je middenin je eindexamens en wil je in stijl naar je eindfeest? Doe dan mee aan de winactie en maak kans op een limousine die jou en je vrienden naar jullie eindfeest brengt!

Ja, ik doe mee!

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

K.

K.

Mooi gedicht. Interessant onderwerp.

11 jaar geleden

W.

W.

omg, ik wist niet dat bestond XD.
Vet grappig om te lezen moet ik eerlijk zijn :'D.

Nja, ik ben zo romantisch als een steen.

11 jaar geleden