Gezocht: VWO'ers uit de 4e/5e met N&T of interesse in techniek. Doe mee aan een online community over een nieuwe studie en verdien een cadeaubon van 50 euro!

Meedoen

Party in the U.S.A.

Party in the U.S.A.

Door Daan

Misschien kom je haar dan ook nog wel tegen in de U.S.A.

Amerikanen zijn het domst van alle westerlingen. Ze zijn samen met de Britten de dikste mensen ter wereld. Ze zijn de oorzaak van de economische crisis. Ze voeren moeilijk veel oorlog. Ze bemoeien zich met elk conflict en ze vinden zich het belangrijkste land van de wereld.

Klinkt niet zo positief allemaal toch? Toch ben ik van mening dat de Verenigde Staten het mooiste land van de wereld is!

Everything is possible

The American Dream, hoe gaaf die ook klinkt, is op dit moment voor velen even niet haalbaar, maar de VS is hoe dan ook het land van de onbegrensde mogelijkheden. Over een paar jaar kun je weer als hoog opgeleide Nederlander in de VS worden wat je wil. Wil jij graag op de set werken van CSI? Dat kan! Wil jij Amerikacorrespondent worden voor de NOS? Dat kan! Wil jij CEO worden bij Philips in de VS? Dat kan!

Nieuwe ontwikkeling

Recentelijk schreef ik dat ik nog geen idee had wat ik ging studeren. Ik overwoog om lekker te zakken voor mijn examens en dat ik dan het jaar daarop wel zou weten wat ik ging doen. Er is echter een nieuwe ontwikkeling. Ik heb officieel mijn studie gevonden! American Studies in Groningen gaat het worden volgend jaar.

Vind je politiek leuk? Of economie? Of cultuur & media? Of geschiedenis? Dan is American Studies de studie voor jou! Al deze vakken passeren de revue. Niet heel basaal maar juist allemaal een beetje gefocust op de VS. Vind je echter één van deze vakken niets? Geen zorgen, je hebt genoeg ruimte om zelf vakken te kiezen om je te specialiseren in één van de eerder genoemde vakken.

Groningen

De studie wordt alleen gegeven in Groningen, volgens berichten die ik gehoord heb de leukste studentenstad van Nederland! Meer dan de helft van de mensen op straat is daar student. De kroegen hebben geen tijd dat de deuren dicht moeten. Het resultaat? Wanneer de eersten naar college gaan in de vroege morgen, zwalken de laatsten nog in een zware roes rond op straat.

Oh, en had ik al verteld dat je in je 3e jaar een semester naar een Amerikaanse universiteit gaat?

Gepubliceerd op 18 maart 2010
ADVERTENTIE
Musical The Prom verloot een limousine naar je eindfeest!

Zit je middenin je eindexamens en wil je in stijl naar je eindfeest? Doe dan mee aan de winactie en maak kans op een limousine die jou en je vrienden naar jullie eindfeest brengt!

Ja, ik doe mee!

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

G.

G.

Amerika is een prachtig land met aardige mensen. Maar The American Dream lijkt me lastig te realiseren. American Studies lijkt me overigens interessant.

12 jaar geleden

F.

F.

Eeeuhm. American Studies, zegt al genoeg, AMERICAN studies. Laag niveau, weinig slanke mensen en vervolgens ga je ook nog een semester naar dat verdomde land! Wat heb je nou in Amerika te zoeken? Engeland, Spanje, Frankrijk, Duitsland --> Westerse cultuur, mooiere taal (ZELFS HET ENGELS) En normale ON , leeghoofdige, mcdonalds etende amerikanen :)

12 jaar geleden

N.

N.

Succes! ^^

12 jaar geleden

S.

S.

onze meester is heel laag te laag

12 jaar geleden

M.

M.

hey ik vind miley te gek en amirikanen ook en amirka al helemaal. dus vent zuur niet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12 jaar geleden

J.

J.

Amerika is awesome, ga er ook een keer een jaartje studeren denk ik. De studie spreekt me trouwens ook wel aan, maar Groningen, wat moet je daar nou weer?

12 jaar geleden

F.

F.

lol, reclame?
amerika lijkt mij eigenlijk niet echt chill, al die freaking lange wegen, en dat nog in een graadje of 30, er zijn maar weinig staten die mij aantrekkelijk lijken
doe mij maar canada, dan heb je wat meer variatie

12 jaar geleden

K.

K.

Lijkt me supervet. Tijd voor een studieswitch, misschien. Maar...Groningen? Da's wel ver!

12 jaar geleden

I.

I.

Eindelijk iemand die ook American Studies wil
gaan studeren!
En Groningen is echt de leukste stad van Nederland,
ik woon er namelijk, dus ik mag het zeggen.
Het uitgaansleven is ehm.. Niet te overtreffen!
Have fun .

12 jaar geleden

J.

J.

Floris, graadje of 30? Je weet dat amerika best wel een beetje groot is, en dat het in sommige staten dus ook best wel koud kan zijn?

12 jaar geleden

A.

A.

Jij met je planten, schiet zelf maar eens wortel.

12 jaar geleden

W.

W.

Heey!

Ik wil even zeggen dat je een super goede keuze maakt:D
Groningen is een super stad om te gaan studeren:D UItgaansleven id super!
En amarican studies? Betere keuze is er niet:D tis helemaal mijn ding:D
Dus top idee!

12 jaar geleden

T.

T.

Ik ga volgend jaar een Highschool year in Amerika doen, heb helaas geen vwo gedaan, maar de studie lijkt me wel super leuk! En ik hoop idd Miley tegen te komen XD

12 jaar geleden

E.

E.

Ik ben er ook al een tijdje uit, ik ga volgend jaar ook American Studies studeren in Groningen:).. dus Daan.. tot dan!

12 jaar geleden

S.

S.

Amerika lijkt me wel chil,
maar Groningen?? Doe me een lol.. -__-

Amerika lijkt me gaaf,
maar om Miley te ontmoeten.. O_o

12 jaar geleden

S.

S.

Mij lijkt het echt gaaf om naar de VS te gaan
Vooral NYC lijkt me zó gaaf!!
En Miley maakt goeie muziek!

12 jaar geleden

M.

M.

dude,
take a chill pill
if it wasn't for us americans we wouldn't have obama.
or computers.

12 jaar geleden

K.

K.

Kom bovendien op Fok!-forum als je geen scholier meer bent. This sucks. :p

11 jaar geleden