'Onze ouders hebben wel seks'

'Onze ouders hebben wel seks'

Door Simon

Positief nieuws van Scholieren.com! Twee derde van jullie heeft ouders die nog seks hebben (met elkaar ook, trouwens?). Een derde is daar zelfs gelukkig mee, 'dat is gezond!'. Dat blijkt uit onze poll van eerder deze week. Nog geen 20 procent zit in de ontkenningsfase en stemt 'Ieuw gatver nee jakkes natuurlijk niet nooit niet,' terwijl ruim 14 procent vermoedt dat hun ouders slechts 1 keer seks hebben gehad per kind. Vroegah was dat anders, tot ze campagne gingen voeren.

Meer positief nieuws! Uit onze laatste poll: 1 op de 5 vindt het helemaal top ('!') op school. 1 op de 3 vindt het stiekem alweer best gezellig. 1 op de 4 is niet heel enthousiast, terwijl slechts 1 op de 6 het 'naar' vindt. Dan blijven er nog een paar gelukkigen over: 6 procent gaat nog niet school.

Gepubliceerd op 9 september 2009
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

K.

K.

Gatver, nee hoor, ik zit in de eeuwige ontkenningsfase. Mijn broertje is geadopteerd, ik ben gebracht door een vliegende witte vogel.

14 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.