Gezocht: vmbo-scholieren uit jaar 3 of 4! Vul deze vragenlijst over het mbo in, en maak kans op een cadeaubon van 25 euro.

Meedoen

Ontslag via Facebook

Ontslag via Facebook

Door Kim

Een Engelse tiener kreeg haar ontslag via een berichtje op Facebook: ze werkte bij een tearoom, moest een pak koekjes gaan kopen en verloor het geld. Of dat de enige reden voor haar ontslag was, valt te betwijfelen, maar het berichtje met de tekst 'je hoeft niet meer terug te komen', is duidelijk. Afgesloten met twee kusjes. 
 
Een andere Britse puber besloot z'n moeder op eBay te verkopen: "zindelijke, zelfstandige kapster, die kan koken en soms rare geluiden maakt - maar draag dan een koptelefoon". De biedingen liepen op tot 20 euro. Serieuze actie? Nee, een grapje, omdat ma zoveel op eBay rondsurfte. Tot ze zichzelf tegenkwam.
Gepubliceerd op 26 maart 2010
ADVERTENTIE
Musical The Prom verloot een limousine naar je eindfeest!

Zit je middenin je eindexamens en wil je in stijl naar je eindfeest? Doe dan mee aan de winactie en maak kans op een limousine die jou en je vrienden naar jullie eindfeest brengt!

Ja, ik doe mee!

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

K.

K.

@ Zofia: ik word liever voor zeventig kamelen verkocht, dan voor twintig euro op eBay.

12 jaar geleden

Z.

Z.

Zeventig kamelen?
Jij bent ook duur.

12 jaar geleden

K.

K.

Dat laatste is best een goeie manier om van m'n broer of te komen. Hij heeft me ooit bijna verkocht in Tunesië voor zeventig kamelen, tijd voor revanche dus.

12 jaar geleden