Nooit meer wind tegen!

Nooit meer wind tegen!

Een e-bike is dat niet zo'n ding voor oudjes die niet zo goed meer kunnen fietsen? Nee dus. Tegenwoordig gaat maar liefst 20% van de scholieren op de elektrische fiets naar school, zo bleek uit eerder onderzoek. Tijd om ook zo'n snelle jongen te overwegen. Wij zetten de vijf voordelen van de e-bike voor je op een rijtje.

1. Verre afstanden de baas
Sommige scholieren moeten meer dan een uur naar school fietsen en da’s best hard zwoegen, zo op de vroege ochtend (denk: tegenwind, heuvels op fietsen). Met een touring of sport-modelletje – die gemaakt zijn voor zulke afstanden - ben jij die ploeterochtenden zo de baas.

2. Langer uitslapen
Deze heeft natuurlijk te maken met bovenstaande: omdat je sneller op school bent, kan jij langer blijven slapen. En doordat je langer kunt slapen ben je minder moe op school, let je beter op en haal je natuurlijk véél betere cijfers. Score!

3. Ze zijn niet duurder dan een ‘gewone’ fiets
Waarschijnlijk denk je dat zo’n elektrische fiets meteen de hoofdprijs kost, maar dat hoeft dus helemaal niet. Voor zo'n €500 kun je al een heel mooi model regelen. En zeg nou zelf: zoveel tel je tegenwoordig ook al snel voor een ‘gewone’ fiets neer.

4. Je krijgt pechhulp!
Als je een e-bike bij de Media Markt koopt, kun je je aanmelden voor de vakkundige pechulpdienst. Die helpt je ter plekke weer in het zadel als je tijdens je rit pech krijgt. Ook thuis kun je rekenen op hulp: de monteur komt gewoon naar jou toe om je fiets te repareren.

5. Je hebt een veel mooiere fiets dan je klasgenoten
E-bikes zijn toch van die saaie, degelijke dingen waar alleen je oma op gezien wil worden? Nee hoor, nog zo’n vooroordeel dat niet klopt. Media Markt heeft onder meer e-bikes van merken als Gazelle, Giant en Sparta. Zij maken hele mooie modellen waar je lekker mee kunt shinen onderweg. Wedden dat je klasgenoten er binnen een paar weken ook op rondfietsen?

Wil jij komend schooljaar ook nooit meer tegenwind, pechhulp als je een platte band hebt en langer uitslapen? Bekijk dan eens de e-bikes van Media Markt. Zij hebben een supergroot assortiment en je kunt de bikes testen in de winkel!

Heb je hulp nodig met het kiezen van de juiste e-bike? Hier vind je de plus- en minpunten van de verschillende soorten.

Deze super sportieve fiets is te koop bij Media Markt

Gepubliceerd op 2 mei 2016

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.