Monsif: het leven van een 13-jarige rapper

Rutger

Ik zit in een warme studio te wachten om rapper Monsif (bekend van Mee met me) te interviewen. Ik ben gefascineerd door deze kleine jongen (13) uit Amsterdam-West, die hele bevolkingsgroepen gek maakt met zijn liedjes op YouTube.

Als-'ie binnenkomt, zie ik een kleine jongen met dure schoenen, haren vol gel en een superrelaxte blik. Hoe is 't om ineens het leven van een beroemdheid te leiden?

In amper een jaar tijd groeide hij uit van een nobody naar een nationale bekendheid - een uurtje voor dit interview was hij nog in de Efteling voor een optreden bij Telekids. Monsif zit relaxed in zijn stoel met z'n Blackberry te spelen, maar legt die netjes weg als ik mijn vragen ga stellen. Alsof 'ie dit al honderd keer gedaan heeft. De prof.

Geen school

Vandaag is Monsif al de hele dag aan het optreden en interviews aan het geven. Hoeft-'ie niet meer naar school of zo? "Vandaag niet. Ik heb goede afspraken gemaakt met school. Mijn tour is ruim vantevoren bekend en daaromheen plan ik ook wanneer ik mijn huiswerk maak."

Dat klinkt goed, denk ik. Maar ik kan me voorstellen dat zo'n overvolle agenda echt slopend is; elke week optreden, huiswerk maken, interviews geven, naar school gaan, oefenen in de studio? "Nee hoor. Meestal niet. Optreden geeft me een hele positieve vibe zodat ik de rest ook kan. Dus zolang ik maar steeds een optreden heb om naar uit te kijken, dan maakt me dat helemaal niets uit."

Steun

Ik luister geboeid. Deze dude lijkt 't echt helemaal voor elkaar te hebben. Maar z'n vrienden dan? Wat vinden die ervan dat hij zoveel de hort op is? "Ze vinden het wel vet. Ik neem ze soms ook mee naar optredens en ze steunen me altijd, net zoals mijn familie!"

En vooral op die steunende familie lijkt hij de nadruk te willen leggen. Als een echte Oscarwinnaar herhaalt 'ie tig keer dat hij nooit zo succesvol zou zijn geweest zonder zijn familie. En dat ze hem altijd steunen, in goede en slechte tijden.

Haters

Maar wacht eens even... over slechte tijden gesproken: hoe gaat Monsif om met de 'haters' die hij heeft? Niet iedereen is enthousiast over hem - op GeenStijl staan ook een hoop onaardige reacties over hem. "Oh, haters zijn meestal je grootste fans omdat ze altijd maar bezig met je blijven. Het boeit me eigenlijk niet zoveel wat ze allemaal zeggen of schrijven, ik kan het hebben. Ik heb er vanzelf mee om leren gaan en heb ook wel genoeg fans hoor," zegt hij.

Die gast heeft op z'n dertiende al twee singles, hij staat regelmatig met Fouradi op 't podium en profesionnals zijn 'm aan het helpen met zijn debuutalbum - anders nog iets, Monsif? "Ik zou wel iets met film willen doen, dat boeit me wel. Maar dan ook gewoon doorgaan met rappen, want dat is echt een uitlaatklep," antwoordt 'ie. Zijn grootste voorbeeld? Da's Justin Bieber.

Veel te kiezen

En, hoe zit het met de meisjes? Liggen ze aan zijn voeten? “Ik heb veel te kiezen ja, maar ik heb het echt veel te druk voor een relatie, dus nee, ik heb geen vriendin," vertelt hij glimlachend. Wacht maar. Komt nog wel. Beroemd is 'ie al. Nu alleen nog een paar centimer groeien...

Reporter Rutger & rapper Monsif.

Gepubliceerd op 8 april 2011
ADVERTENTIE
Zie jij op tegen het lezen van al die boeken voor je leeslijst?

Probeer dan eens een luisterboek! Wij geven je acht tips van boeken die op je leeslijst staan en die je kunt terugvinden op Storytel. Check het blog en probeer Storytel nu 30 dagen gratis! 


Check het blog!

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

L.

L.

Meesterlijke laatste foto, geweldig artikel Rutger (je stijl en bv ''Alsof 'ie dit al honderd keer gedaan heeft. De prof.'')

10 jaar geleden

M.

M.ik hou van monsif ik weet alles over monsif hij is zot op schoentjes hij verjaard op 24 maart ik heb je posters mijn nonkel woont in amsterdam maar waar woon je in amsterdam monsf????

8 jaar geleden

R.

R.

zeg Rutger, wat een suggestieve foto.. naast jou lijkt iedereen klein :D

10 jaar geleden

L.

L.

Rutger is ook een vette gangster

10 jaar geleden

C.

C.

zijn grote voorbeeld Justin Bieber.. Dan hoef ik zijn muziek al niet meer...
De foto opt eind is leuk!
Maar Rutger is de leukste van de 2!! veruit!
XoX

10 jaar geleden

G.

G.

Rutger, echt veel respect voor je schrijfstijl :o!

10 jaar geleden

T.

T.

MONGOLS!!

10 jaar geleden

J.

J.

Noob !!! rapper

10 jaar geleden

A.

A.

noob rapper!!!!

10 jaar geleden

S.

S.

Monsif is echt een leuke en stoere jongen ik heb Zelfs een mega groot poster ik Ben erg heel verliefd op hem hij is zo knap mien favo muziek is helemaal en mee met me ik Ben helemaal gel op hem en zijn music.

10 jaar geleden

S.

S.

9 jaar geleden

E.

E.

ik haat monsif !!!!!!!!!!!!!

10 jaar geleden

M.

M.

ik hou van monsif....................................................

10 jaar geleden

M.

M.

ik ben heeeeeeeeeeeeeeeeeeel erg verliefd op monsif.
en ik ben de aller grootste fan van monsif
i love monsif

10 jaar geleden

L.

L.

9 jaar geleden

D.

D.

In wat voor maatschappij leven wij tegenwoordig dat we dit soort knaapjes verheerlijken? Evenals de rapcultuur, die niets anders dan haat, egoïsme en hebzucht promoot!

Neen, dit soort misbaksels zijn de nagel aan de doodskist van ons land.

10 jaar geleden

I.

I.

eey heb s beetjj respect voor butenlanders .
niet denke jullie syn wat boere.!
wallah ik kan so alles make wat ik wil!
is niet zo moeilijk hoor!

10 jaar geleden

M.

M.

Wat een leuk bericht man.
Het is goed uitgekomen.
Bedankt scholieren.com julie zijn superr
ps. Vergeet niet te stemmen voor mij in de kidstop20 en funx

10 jaar geleden

B.

B.

ik weet niet waarom paar van jullie op hem haten? mensen gunne elkaar niks meer!!! ik vind het heel erg dat ik zie hoe men op andre haten het leven is al zo kort geef elkaar liefde enzo met haten berijk je helemaal niks dood sonde als je haat op iemand deze jonge is heel goed bezig en ik ben super blij voor hem moeten jullie ook doen dan zal god jullie belone geloof mij maar!!! monsif je bent echt goed let maar niet op die haters die wille ook in jou schoene staan! kijk maar goed om je heen men maak elkaar stuk sonder dat ze het door hebben...waarom waarom waarom deze jongen gaat nog de top berijken..steun monsif en steun je zelfffffff!!! loveeeeeeeeee en respect moet je hebben!!! groetjes boyyyy

10 jaar geleden

L.

L.

je hebt gelijk boy15

8 jaar geleden

C.

C.

wat ik hij een lekkerding xxxx jes
love monsif mijn nummer is 06332897

10 jaar geleden

Z.

Z.

*facepalm* Jij bent echt zo zieleig... Btw: Lieve schat een telefoonnummer betaat uit 10 cijfers.. maar dat kan jij nog niet weten..

#levenloos

8 jaar geleden

C.

C.

he marinda IK BEN ZIJN BESTE VRIENDIN en monsif wilje als we later met me trouwen je ben dus knaper dan justin bieber love you cheeltje

10 jaar geleden

N.

N.

i love yuo monsifffffffff!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10 jaar geleden

N.

N.

monsif wil je met me i love yuo jij bent de knapst die ik ken en wil je met mij!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10 jaar geleden

I.

I.

hooooi monsiiif ik weeet je heb geen tijd voor realaties als ej wil sta 13/7 voor je klaar
groetjjes(L) ines

10 jaar geleden

L.

L.

ik hou

10 jaar geleden

L.

L.

MONSiiF ❤!
x @leenaaax
twitterbabey.

10 jaar geleden

A.

A.

je bent echt vet cool ik hou van je monssif love youuu

10 jaar geleden

R.

R.

wil je me msn mijn msn is y.yakobi@hotmail.com kom snel doei

10 jaar geleden

-.

-.

ik gun het hem wel, maar ik vind ze muziek enzo niet zo goed, en mensen je bent echt dom als je in een reactie je telefoonnummer gaat zetten! wil je lastig gevallen worden ofsow? en soort van hij gaat je echt bellen!

10 jaar geleden

D.

D.

hoi monsif je bet egt lekker ik ben egt fen van je je harstike goed zingen xxxxxxje fen

10 jaar geleden

D.

D.

hoi monsif je bent egt cool en egt knap en je bent schateg
hou je bek ofer monsif monsif ken harstike goed zingen
wil je met mijn !!!

groetjes donna xxxx

10 jaar geleden

Y.

Y.

Ok.
Even iedereen op zijn plek zetten.

Voor alle racisten: fok op, laat hem lekker zn gang gaan in Nederland, daar heeft hij recht op.

Voor de nationalistische buitenlanders: Als je ons boeren etc. noemt, zeik dan ook niet er wat naar jou toe gezegd wordt.

Voor alle wanhopige meisjes: kijk naar de jongens om je heen, want puur uit mensenkennis heb ik niet het idee dat het je gaat lukken.

Voor alle jaloerse jongens: Waarom jaloers zijn? Denk je SERIEUS dat hij ALLE meisjes die hem leuk vinden in gaat pikken ofzo??

Voor de overige zinloze haters: Zoek een leven, hij heeft gelijk als hij zegt dat haters je fans zijn. Als je hem niet mag, waarom zoek je de confrontatie dan op?

Voor Monsif zelf: Ik ben niet zozeer een fan van je, maar ik verlaag me niet tot het niveau zielige berichtjes sturen, ik ben zelf ook mn best aan het doen om bekendheid op te bouwen, dus zou het toch tijdverspilling


Echt jongens, hoe zielig is iedereen tegenwoordig?
Ga, in plaats van met woorden gooien, zelf eerst iets presteren, en daarna naar iemand anders kijken.

Zo, dat is eruit.

10 jaar geleden

B.

B.

haha monsif lijkt egt een debiel op die foto en je maakt slechte muziek en nu is het niet dat ik van metal of hardcore l uister juissssst hiphop maar dit is egt crack

10 jaar geleden

Z.

Z.

ik wil je leren kennen x en ik wil je msn x je lijkt me wel een leuke gast hoor hvj x

10 jaar geleden

Z.

Z.

monsif k wil je lerenkennen en hier is mij msn zilan-2000@hotmail.com i kben niet 11 maar k ben 12.5 jaar ik wilniks lmet je hebben ik wil je eerst leren kennen en trouwens je hb leuke liedjes
xx zilan ben ook een mocr hvj

10 jaar geleden

M.

M.

heeuy allemaal ik zit net al die berichtjes hier te lezen echt lachen man en vergeet 2 juli kom ik in utrecht optreden in de stad dus kom kijken groetjes monsif

10 jaar geleden

C.

C.heej monsif je lijtk me een hele leuke jongen en je bent zo schattig en u broertje ook doeeg cece x
@Monsif:

7 jaar geleden

Z.

Z.

dankje dat je mijn msn heb fgenoomen ik wil je gwn leren kennen . ben je mocro je lijkt er op je bent een lekkere gast maar wil niet met je
hvj x

10 jaar geleden

R.

R.

ik vind je de beste rapper ter werelt

10 jaar geleden

R.

R.

monsif ken je dat kleine meisje nog toen je ging optrede bij adodenhaag staadioon die je op het podiem trok dat is mij nigje ik stond op die stoel naast dat meisje met die bril ik
ik hep alle 3 de lietjes al 100 keer geluistert
groetjes romaissa
ik hoop dat je trug schrijft
je hep mij hyves kom is een keertje op hyves dan

10 jaar geleden

R.

R.

monsif ik ben je aller groetsten ven

10 jaar geleden

S.

S.

hoe veel jaar ben jij? rustig aan doen doei doei

10 jaar geleden

Y.

Y.

kvin da monsif wel goe ma die moe zich nie voele beter dan ne amerikaanse zanger en zich beroemder want die ga da nooit worde hij is maar van nederland

10 jaar geleden

A.

A.

ik wil samen met fouradi mee komt op school

10 jaar geleden

R.

R.

Je bent de leukste en de beste van de hele wereld!
Ik hou van je!
xxxxxxxx

10 jaar geleden

M.

M.

gij hebt mooie lietjes zo alls helemaal ik ben dol op u

9 jaar geleden

K.

K.

Ik dacht even dat je had geschreven: gij hebt mooie tietjes.

9 jaar geleden

A.

A.

gij ben goeder dan die justien bieber de merde
gij bent nu 13 jaar

9 jaar geleden

M.

M.

hallo monsif gij bent de beste dan alle zanger jij bent de beste doe zoo verder ik denk altet aan uu geef groetjes aan fouradi ik wens dat je in ronse komt tot ziens xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

9 jaar geleden

M.

M.

hollo monsif jij bent beeter dan justien bieber de eezan ik hou van uu xxxxxxxxxxxxxxxxxx dot ziens

9 jaar geleden

A.

A.

ik haat je!! Justin bieber is 100000000000000000000x beter dan jou!!!!

9 jaar geleden

D.

D.


hallo monsif je moet niet denken dat je een relatie zou hebben je bent veel te lelijk

9 jaar geleden

D.

D.


IK HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT JE .justen bieber is 1000000000000000000000000000000000000x beter dan jou

9 jaar geleden

D.

D.

sory monsif ik vind je leuk en mooi . daag xxxxxxxxxxx

9 jaar geleden

Z.

Z.

monsif je bent egt mooi maar ik ben ook je aler grootste fend en ik ben ot setund ferliefd op je kusjes9 jaar geleden

Y.

Y.

lauwe foto monsif

9 jaar geleden

S.

S.

i love you monsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiF SOO mach <3<3<3<3<3<3<3<33<3<3<3<

9 jaar geleden

D.

D.

Tjaa.. Monsif is knap maar zn muziek is..... walgelijk... ): het is echt wel dat ik hem het gun, maar JB zingt beter,

9 jaar geleden

L.

L.

zn haar is leuk!! voorderest lelijk! Ik hoop voor je dat je beroemd word maar ik vind je niks...x

9 jaar geleden

J.

J.

ik vind Monsif helemaal niet zo goed, en ook niet knap ofzo. Dat is mijn smaak, en als andere mensen wel geïnteresseerd zijn in dat kind: doe dat.
heeft hij ook weer geld voor een BB XD

9 jaar geleden

N.

N.

Hoi ik ben nikita en wie ben je ik weet het. monsif.
hoe veel jaar ben je. ik weet het niet. hoor.
ik hou van je. doei GR nikita

9 jaar geleden

N.

N.

ik ken alle lietjes van je bent de bestexxxxx

9 jaar geleden

B.

B.

monsif is hot

9 jaar geleden

G.

G.

monsif kom is een keer naar de noord mans school er zijn heel veel meiden die je leuk vinden en ken jij malak bakalie net als je achter naam

9 jaar geleden

G.

G.

monsif is hot sexy lekkerding en ik hou van hem en kom is naar noordmans school

9 jaar geleden

G.

G.

monsif kom naar noordmans school monsif kom naar noordmans school monsif kom naar noordmans school monsif kom naar noordmans school of ga naar noordmans school.nl
pc je bent een lekker ding

9 jaar geleden

I.

I.

monsif je bent de beste kom is een keer naar de noordmans school

9 jaar geleden

S.

S.

eee monsif kom bij mij thuis ik wil ook muziek schrijvengroetjes samir

9 jaar geleden

M.

M.

9 jaar geleden

M.

M.

monsif kom bij punterburg de baseschool de twijn groetje manou

9 jaar geleden

S.

S.

eej monsif luister geef je telfoon nummer

9 jaar geleden

E.

E.

Heey Monsif ik zit dan niet in je klas maar ik vind dat je zo goed kan zingen geweldig!!!misschien ken je mij dan niet maar met juffenfeest ga ik het clipje van jou doen dan ga ik :voor jou: dansen en dat doe ik met Thijn Tom en mun broer/tje ik ben dan het meisje waar jij het over heb hihihi oja en ik ben jou GROOTSTE fan xxxxelise

9 jaar geleden

M.

M.

marley roke wli ook ? monsif

9 jaar geleden

C.

C.

ik vind je leuk

9 jaar geleden

S.

S.

LIEVE MONSIF IK VINT LEUK

9 jaar geleden

N.

N.

Monsif ik find j helemaal niet leuk eerst wel ma nu niet meer

9 jaar geleden

N.

N.

We kunnen wel just friends zyn hoor

9 jaar geleden

M.

M.

hey mijn naam is geheim maar monsif plz kom op de noordmans optreden plz er zijn heel veel meisje die jou leuk vindin ze hebben het elke dag over jou maar kom een keer optereden denk er over na plz oke en is malak bakalie jou nicht want dat zegt zij

9 jaar geleden

V.

V.

Sorry ik vind je muziek niet leuk maar heb wel respect voor wat je heb berijkt

Xx

9 jaar geleden

J.

J.

HEE AL JE LIEDJES ZIJN GEWELDIG. EN BLIJV VORAAL ZO GOED JE BEST BLIJVEN DOEN. EN IK HEB NOG 1 VRAAGJE KAN DAT GEEN KWAAT . KOMJE NOG 1 KEER BIJ OUD ZOUD ZINGEN EN DANBIJ DEGROOTE SPEELPLEIN

9 jaar geleden

V.

V.

ik ben niet fan maar ik vind hem wel cool

9 jaar geleden

A.

A.

hallo ik ben aida ik will zou graag jij zien ik will ook zingen en ik willIk leer van je jij ben echte koe ik hou van je

9 jaar geleden

A.

A.

ik lief you zou veel MONSIfffffffffffffffffffffffffffff ik will weeten heeft u vriendin

9 jaar geleden

A.

A.

ik luister naar you muizik eleke dag 1000000 keer ik will niet waar je woont maar ik will weet

9 jaar geleden

F.

F.

Hoi, ik wil dat je weet ik ben je grote fan
maar ik ben niet degene die achter je aan
maar ik zou graag willen weten dat je een meisje

9 jaar geleden

A.

A.

love you honderd keer zou veel ik ben gek op you aidaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

9 jaar geleden

A.

A.

Ik bouw een nieuwe muiziek jij ben

9 jaar geleden

L.

L.

JIJ BEN NIET ZOU LEUK jij zing heel raar

9 jaar geleden

R.

R.

IK WIL NET ALS MONSIF

9 jaar geleden

S.

S.

hoi monsif

9 jaar geleden

S.

S.

je bent cool

9 jaar geleden

N.

N.

ben jui en marokaan xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
daaag

9 jaar geleden

A.

A.

hou heet je int egt je kan mooi zingen

9 jaar geleden

P.

P.

is monsif nou dood of niet.

9 jaar geleden

R.

R.

hoi monsif je bent zo cool en je kan zo mooi zingen
mag ik alsjeblieft je ping
groetjes romy xxxxxxxx

9 jaar geleden

I.

I.

hoi monsif fijn je ontmoeten
ik heb broertjes adam en yassine ze zijn fan van je
ze zingen je liedjes van begin tot eind hele tijd
nou ik ben ook fan van je
mag ik je handtekening

9 jaar geleden

I.

I.

ohjaa wat is je msn
en je naam van twitter

9 jaar geleden

S.

S.

ik wil echt heel erg graag de ping van monsif
zou ik die alsje alsje alsje blieft mogen ?
monsif is de beste
niet fokke met monsif wand dan fok je met mij !

9 jaar geleden

C.

C.

hoi monsif is een leukste jongen ben jij en je bent de liefste van de wereld je ben oke heel erg aardig dat weet ik omdat ik dat voel voor jou en je kan goed zingen en je bent een goed jongen op mee te gaan ik wil iets met jou dat zal ik leuk vind als dat mag van jou

groetjes chadidja xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

9 jaar geleden

E.

E.

Hoi monsif, Ik vind de leukste jongen van de hele wereld en ik vind je liedjes ook heel erg goed.
groetjes , knuffel en een dikke kus van Elise

9 jaar geleden

J.

J.

hee monsif
ik ben en fan van jou
wat is je ping

9 jaar geleden

C.

C.

heey monsif je bent een leukste jongen van de wereld ik wil je
vraag of je met mijn wilt wil je dat dan ben je mijn schatje en ik heb een gedicht voor jou
roze zijn rood
viooltjes zijn blauw
lieve monsif ik hou van jou xxxxx dikke knuffel van chadidja xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx IK HOU VAN JOU MIJN LIEF SCHAT XXXXXXXXXXXXXX WIL JE WEL VANDAAG TRUG MAIL NAAR MIJN ALS JE BIEFT

9 jaar geleden

N.

N.

heeeeey monsif ik ben een fan een ye bent echt crazy en zo kyout men broer is lastig als ik je muziek op zet dan zegt hij waar om zijn meisjes zo dan maken we de heelen tijd ruzie een dan luister ik verder xxxxxxx stuur alschblieft trug xxxxx een groenten aan heel je familie en je schattige broer XXXXXXXXXXXX

9 jaar geleden

Y.

Y.

hoi monsif mag ik je telefoon numer zech het ik ben 10 jaar cool he

9 jaar geleden

N.

N.

hey monsif ik ben een normaal fan ma
ik wouw zegen wat is je msn ik wil je iets vraagen ma niemand
mag het weeten een mijn msn is intisar@hotmail.be
ik zeg altijd tegen men nicht trouw liever met hem

ma doe zo voort je bent goed groetje aan iedereen van je famieli
groetjes nouhaila xxx

9 jaar geleden

S.

S.

hoi monsif vil je mij op skype alsje ja zecht dan woor ik zo zo blij
en alsje nee zecht dan ben ik heel heel werdrieteg monsif jij bent alles woor mij love jou doei monsif en kom op mijn school laan van parijs . de hildebrandschool oke groetjes suzie love alleen jou

9 jaar geleden

W.

W.

ik ben geen fan ma men zus is wel een fan
ze is echt lastig als ik zeg zet dat liedje uit
dan begin ze tegen mij te roepen

9 jaar geleden

P.

P.

ho monsif

9 jaar geleden

O.

O.

hey wil je leren kennen want wil iets voor men nicht doen ze is een groote fan een ik ben geen fam ma wil iets voor haar doen hier iis men msn stuur daar op iets trug een stuur alscheblieft je msn xxx sorry dat ik geen fan ben xxxx

9 jaar geleden

N.

N.

xxx hey je antwoord niet dus wil ik zeggen je bent echt goed ma antwoord op ondbekent want dat ben ik xxxxxxxxxx groetjes een zeg tegen fouradi men broer is een te groote fan is eenhij luistert alleen naar jou liedjes

9 jaar geleden

W.

W.

hey monsif ik ben kleine fan van je ma stuur je dit naar fouradi
hey fouradi ik ben groote fan een luister naar al je liedjes een monsif doe zo voort xxx

9 jaar geleden

M.

M.

marley monsif voor jou

9 jaar geleden

C.

C.

lievie monsif
ik wil je wat
vertellen dat
ik van je hou
maar hou jij oke van mijn
dat wil ik weet zeg je iets tegen mijn
wil je mijn morgen een mailtje stuur om 11.00
oke doen je dit voor mijn en monsif je hedt een gewelding broers die gooed kunnen zingen zet zo als jij hij bent zo mooi als een roosje zo mooi als een bloemen met lekkeren geur op zo knap als je geziocht zo mooi ben jij en daarom hou ik oke van jou
lieve schat ik hou zo veel van jou mijn
lieve monsif ik hou zo veel van jou met leifde en leven lang zonder jou is de wereld dood met jou is de wereld mooi en zo jou broers is de wereld stil maar hun moet trug komen met muziek in je hartje met goud in je handen met mooi je liedjes dan gaat de wereld veel mooier uitzin
gropetjes van je lieve schatje chadidja xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

9 jaar geleden

N.

N.

hey monsif ik ben nouhaila ik vind je een goeie anger maar ik wil je leren kennen dit is men msn intisar@hotmail.be een ik wil je iets vraagen daarom mn nicht is bijna jaareg een wil iets voor haar doen een ze is bij elke optreden van je dus doe alscheblieft voor haar xxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

9 jaar geleden

N.

N.

alscheblieft zij is volgende week vrijdag jaareg antwoord zine ino
xxxxxxx zo goed dit is mijn msn intisar@hotmail.be

9 jaar geleden

N.

N.

heeey xx alles goed een al sneeuwitje een de booze heks gevonden

9 jaar geleden

R.

R.

ja dat vind ik eingelijk ook

9 jaar geleden

A.

A.

hoe lang is monsif

9 jaar geleden

A.

A.

Haai Monsif,
ik heb een neefje, en hij heeft mij jouw msn gegeven , je kwam namelijk op zijn school in Delft optreden en je komt bijna nooit op msn, kom je een keertje? Leuke liedjes en ahhahah sommige fans zijn ech lauw!!


Xxxx-mocrotjeelive:P

9 jaar geleden

A.

A.

hoi Monsif ik vind jou liedjes egt leuk ik luister ze elke dag groet Alexa

9 jaar geleden

A.

A.

9 jaar geleden

G.

G.

mdnkjiwej

9 jaar geleden

M.

M.

ym seksy en iknow it.
monsif is sexy ent you now it.
ahahahaha monsif p.s mijn nicht is je aller grootste fan en dat wil zij niet vertelem maar ik eerlijk gezegd ook.xxxxxxxxxxxxx:-)
p.s monsif is hot ent you now it ahahhahaha.
ahhaha irri he steeds p.s p.s p.s
oojehhh een vraag je waneer kom een nieuwe singel uit.
ik ben je aller grootste fan.
oojahh zij hoort bij mij is echt vet.
en meisjes uit groep 8 vinden jou hot hahahahah.
en ik vind jou hotter

9 jaar geleden

N.

N.

kom bij de noordmans school op treden plzzzzzzzzzzzzz
je bent hot en waar woon je ik kan het nergens op internet vinden dom he dat ik op internet kijk

9 jaar geleden

Y.

Y.

MONSIF MAG IK JE MSN JE LIEDJES ZIJN HEEEEEL LEUK IK LUISTER ZE DUS MAG IK JE MSN PLZZZZZZZZZZZZZ
MIJN MSN IS) YAKUP_COSKUN38@HOTMAIL.COM) PLZZZZZZZZZZZ GEEEF JE MSN WANT JE HEBT ECHT HEEEL LEUKE LIEDJES


GROETJES YAKUP.

9 jaar geleden

N.

N.

daar heb je gelijk in hij heeft goeie liedjes
een de haters moeten zwijgen xxx
WANT DIE ZIJ JALOERS DOE ZO VOORT XXXXX

9 jaar geleden

F.

F.

monsif jij bent een lekker ding i love jou monsif xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx


Faa

9 jaar geleden

D.

D.

HOE OUD BEN JE ILOVE JOU IK PRAAT TEGEN MONSIF AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA I LOVE JOU

9 jaar geleden

D.

D.

mag ik de boze heks spelen plllzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz


ps i love you

9 jaar geleden

E.

E.

he monsif hoe gaat het met jou met mij gaat het goet en met jou met mij gaat het goet stuur me een berchje en ik ben er al tiijd voor je

9 jaar geleden

A.

A.

dag mosif .monsif jou muziek is erg mooi vooral gek op jou maar ik ben ook gek op jou.

9 jaar geleden

T.

T.

monsif dat lied gek op jou maakt me zoo verliefd op jou kusjes I love you

9 jaar geleden

R.

R.

hoe oud ben je

9 jaar geleden

R.

R.

hoe oud ben je

9 jaar geleden

R.

R.

ik ben verlieft op mosif

9 jaar geleden

N.

N.

WAT VOOR TAAL BEN JE

9 jaar geleden

E.

E.

he monsif hoe is het met je ik heb je ik ben een beetje verlieft op je

9 jaar geleden

J.

J.

hij is supper hot egt hij moet blijven door gaan xx

9 jaar geleden

J.

J.

mensen die monsif en andere zangers ni moete die zien ze zelf ni graag of anders is het gewoon da ze zelf ni kunne zingen of smoor jarloes zijn ma monsif is kei hot ik blijf er biij man egt laat ze zaage ik weet wat ik vind van u ea groetjes jessica

9 jaar geleden

N.

N.

monsif type iets trug iedereen staat te wachten op je antwoorden xxx
en ja je bent op de goede weg doe zo voort

xxxxxxx

9 jaar geleden

N.

N.

hij is lelijk

9 jaar geleden

L.

L.

monsif is echt cool ik ben echt fan van hem wie dat niet is moet het wel worden want dan is je leven een stuk beter.

9 jaar geleden

L.

L.

ik ben echt verliefd op monsif en ik ga zeker een keer naar zijn optreden.....

9 jaar geleden

B.

B.

ik mag monsif niet sorry voor fans nu weten jullie ook hoe het voelt als mensen zo iets over justin bieber zeggen
LOVE BIEBER

9 jaar geleden

B.

B.

wat zien mensen in monsif??
ik vindt hem maar niets
hij is klein, te jong!!! en nog eens lelijk dat is mijn mening hoor!!!!!!!!!
nu weten jullie fans hoe het is als jullie idool zo word behandeld en zo over hem word gedacht
want ik HOU van justin bieber sommige monsif fans zegegn ook allemaal negatieve reacties over justin bieber
ps follow me on twitter @justin_2bieber2
ppp: sorry als ik jullie heb beledigt ik gaf beslist mijn mening :$
ppps: het is niet zo dat ik hem haat, ik vind zijn liedjes wel leuk en ik heb hem al eens gezien
toch wil ik liever bieber

9 jaar geleden

U.

U.

dit artikel is een half jaar oud en mensen reageren hier nog op?

Serieus? een Belieb/ monsiffans oorlog?
echt triest dit.

9 jaar geleden

I.

I.

hooooooooooooi

9 jaar geleden

N.

N.

monsif aaaa ik wou vraagen of je in sinteligius-instituut komt optreden alscheblieft het is in antwerpen antwoord op deze msn intisar@hotmail. be

plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz groetjes nouhaila xxxx

9 jaar geleden

O.

O.

Wajooooooooo monsif kijk hoe klein ik ben en kijk hoe groot jij bent en jij bent pas 13 en ik 12

9 jaar geleden

M.

M.

ik vin hem een mooie jongen en een stoere jonge kun je nie zo zeggen van andere en ik ben zeker geen hater wie monsif haat heeft wel met mij temaken zelfs da ik in belgie woon p;mijn moeder en andere familieleden zijn ook bakkali of el bakkali

9 jaar geleden

I.

I.

hooi monsif ik ben een jong van 11 jaar kan je is langs koom ik woon in brussel in lemioneer laan kom astblieft groetjes imet

9 jaar geleden

E.

E.

Dan heb ik ook nog wat te zeggen,
Respect voor elkaar.

Dat was het.

9 jaar geleden

T.

T.

monsif ik ben een groot fan van jou winner kom je naar de een school van nederland schrijf wat terug oke lieve jong wil jij met me ja of nee

9 jaar geleden

B.

B.

ik dacht dat hij 9 was O.O

9 jaar geleden

N.

N.

hj is zo knap xxxxxxxxxxxxxxxx

9 jaar geleden

X.

X.

Monsif is cool

9 jaar geleden

C.

C.

heey monsif ik heb een kut leven kun jij mijn leven verbeteren als dat kon dan zal ik je nooit in de steek laten
ik ben verlieft op jou en ik wil in het echt oke met jou en wil je datb oke met mijn dan zal ik het fijn vind als je mijn een keer komt ophallen

9 jaar geleden

N.

N.

heey ik vind u zo leuk kn ye soms een keer langs komen in antwerpen xxx

9 jaar geleden

N.

N.

heey ben nisrine ben een marokaan bn 13 heb stijll haar bruine ogen achtergronddanseres op youtube bn heel grote fan en rijk xxx dan kunne we ^praten in de limousine

9 jaar geleden

M.

M.

I Love Monsif en laat die Haters maar praten over hem ik blijf van hem houden (L)(L)

9 jaar geleden

M.

M.


I Love Monsif en laat die Haters maar praten over hem ik blijf van hem houden (L)(L)wil je mijn email dat is serafrancis@hotmail.com xxxxx jij bent 100000000000000000000000x beter dan justin bieber

@Monsif Lover:

9 jaar geleden

D.

D.

haai monsif ik ben ven van je ik wil een keer je om moeten
groetjes donna

9 jaar geleden

M.

M.

8 jaar geleden

N.

N.

hey ik zie je graag yee bn ( egt een goeie zanger ) geniet er van egt en een leuke tijd u liedjes zyyn egt goe

9 jaar geleden

E.

E.

hee monsif ik vind je heel leuk

9 jaar geleden

D.

D.

monsif ik bensupper supper supper supper echt supper supper verlieft als je mij niet kiest dan ben ik echt echt supper supper verdrieteg i lve youu ik ben je beste vent ik wil met je zoenen xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

9 jaar geleden

D.

D.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxik wil met je verkeering

9 jaar geleden

D.

D.

iiiiiiiiiiikkkkk willl met jjjje vveerkeeerrrriiiiiiiinnnnnnnnnnnnnggggggggggggg love you maar ik ben

9 jaar geleden

D.

D.

hee liefje gaat het goed met je

9 jaar geleden

D.

D.

hee liefje waar woon je en nog een hele dike kus

9 jaar geleden

D.

D.

hee heb je ook al een vriendin

9 jaar geleden

D.

D.

hee lirfje kom dan ook op hyves

9 jaar geleden

D.

D.

monsif is erg cool ik wil net als hem worden

9 jaar geleden

E.

E.

1.hoe out ben je .
2.waarneer ben je jarig.
3.heb je al verkeering.
ik vin je erg leuk elke dag luister ik naar een liedje
je bent een lekerding
4.wat is je email
5.wat is je naam van hyves

9 jaar geleden

Y.

Y.

monsif ik wil graag je vriendin worden

9 jaar geleden

Y.

Y.


monsif ik wil graag je vriendin worden
en mag ik je msn en je telefoon nummer my love monsif

9 jaar geleden

Y.

Y.

ik wil met je kussen

ik luister elke keer naar je liedjes ze zijn geweldig groetjes yousra=youske

9 jaar geleden

Y.

Y.

ik wil verkeering ik ben even oud al je

9 jaar geleden

Y.

Y.

hoi monsif wil je mijn msn youske1@hotmail.com my love you groetjes yousra noem me yoeske

9 jaar geleden

T.

T.

wie vind je het beste raper
behalve je zelf

9 jaar geleden

N.

N.

IK BEN NAOUL EN CLARISSAAA EN WIJ ZIJN FAN VAN JOU EN WIJ VRAGEN OF JE WILT OPTREDEN BIJ ONZE SCHOOLL
TIEL ROZENSTRAAT RSG LINGECOLLEGE JE ZULT ONS EEN PLEZIER DOEN MAILLL ONSS TERUG
GROETENNN

9 jaar geleden

N.

N.

hj ik ben al heelang op en antwoord aan het wachten xxx

9 jaar geleden

H.

H.

monsif je bent echt louuw

9 jaar geleden

C.

C.

ilove jouuuuuuuuuu

9 jaar geleden

C.

C.

monsif ben je echt dood ehoedoebillah himenecheetanirahim

9 jaar geleden

D.

D.

ik vind je leuk

9 jaar geleden

Q.

Q.

hey monsif mag ik een lied met je maken en mag ik je telefoonnumer

9 jaar geleden

J.

J.

euhm grappig hoe "beroemd" hij aangezien ik m niet ken en verder kent ook niemand hem aan wie ik die faalhaas heb laten zien

9 jaar geleden

Y.

Y.

jij ben goed monsif hoe doe je dat

9 jaar geleden

Y.

Y.

jij ben goed monsif hoe doe je dat

9 jaar geleden

O.

O.

ik zou hem wel een keer willen ontmoeten in het echt kijken of hij wel echt zo knap is haha

9 jaar geleden

T.

T.

Wie is dit nou weer?
Wat moet je hier nou weer van vinden...
Jammer dat we hier in Nederland kinderen als deze met zijn allen gaan aanbidden, nou alle 12 jarige meisjes dan.
Er zijn zat artiesten die het veel meer verdienen, maar ach niks aan te doen.
Ik ga hiervoor geen eens moeite doen, aan de reacties te zien is de gemiddelde leeftijd hier niet ouder dan 11.

9 jaar geleden

V.

V.

ik hou van jou monsif jij bent mijn liefste fan

9 jaar geleden

A.

A.

hoi ik ben geen hater ik vind je muziek wel leuk maar leef je echt niet meer?

9 jaar geleden

J.

J.

hey ik heet niet echt zo ik ben het alweer ik maakte een grapje maar kan je antwooord geven

9 jaar geleden

M.

M.

hoi somige doen wel aardig maar somigen niet

9 jaar geleden

G.

G.

jo

9 jaar geleden

S.

S.

hoi monsif

9 jaar geleden

D.

D.

Monsif ik heb 14 jaar en ik woon in Amsterdam west ik wil zo een liedj emet u doen wil je dat of ni als je met aliyaa ge da hebt dus ik ook niet maar denk er zelf aan en mijn moedre heeft gezecht dat je de beste zij maar mag ik al ste blief ee liedje met u doen aliyaah die gewoon 11 jaar hebt hebt je tog ja gezecht en ik me schien maar M osif alsteblief ik het met jou doen Monsif :p als je nee zegt ga ik wenen ik heb de stem zoals aliyaah wlh wlh wlh mijn moedre en de vrienden van de school zeggen ook dat dus plz monsif jij gaat de leidje schrijven en jij zegt de repititie als we moeten dansen of gewoon zigen of hun twee okééééé dus Monsif daaaag en ik hoop dat je ja zegt en hier is mijn msn tousensemble1080@hotmail.be en ik hoop dat je dat ja zegt Monsif daaaaag

9 jaar geleden

R.

R.

hallo monsif ik ben je grootste fan groeten rachel P:S MAG IK EEN HAND TEKENING!!!!!!!!! ILOVE YOU

9 jaar geleden

M.

M.

leuk ik wooon ook in amsterdam west echt je hit is te gek

9 jaar geleden

M.

M.

eey ik zit op noordmansschool het is waar wat geheim zegt ze zingen de hele tijd monsif monsif

9 jaar geleden

M.

M.

i lo ve you iedereen van me klas vind je lelijk ik niet meisje

9 jaar geleden

Y.

Y.

iki ben mocro i love you kom een keer naar me toe en waaar wooonn jij waaarom heb je een vriendin ze is zo leiijk i love youu alleeeeeen ikkkkkkkkkkkkkkkkkk xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

9 jaar geleden

J.

J.

MONSIF je bent een,mooiie zanger, ge kunt mooii zingen en, uw liedjes AMAII khou zot van u x3

9 jaar geleden

H.

H.

Fock monsif man

9 jaar geleden

M.

M.

ey monsif is cool wie jij ook bent je bent gwn jarloers op monsif hij is geweldig

7 jaar geleden

H.

H.

Fock monsif man hij is zwerver miskien

9 jaar geleden

I.

I.

hoi monsif wat is je msn en je twitter wij komen naar je concert ik wil je graag zien
i love you sooo mach justin bieber zingt als een meisje
ik haat hem ik wil
hem dood maken
hij is hatleijk dus mijn broertjes
ze zijn fan van je je nieuwe lied is vet cool als je een nieuwe maakt dan kennen wij hem zo snel antwoord wat je msn en twitter is oke
xxxxxxxxxxxxxxx groetjes ibtissam

9 jaar geleden

H.

H.

monsif ik ben jou grootste fan mag ik met jou samen rappen

9 jaar geleden

L.

L.

lekker ding hoor

9 jaar geleden

L.

L.

lekker ding hoor wil je met me (L) ik ben wel 26(L)(K)

9 jaar geleden

N.

N.

monsif is goei repper en hij
is coollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

9 jaar geleden

F.

F.

hoiiii monsif je bent beste ik hou van je je bent knap...

9 jaar geleden

N.

N.

hooooooooooi monsiif
hij is mijn schat

9 jaar geleden

S.

S.

you are so cuité vooral jij & anouar !!! big fan ga zo door ! @jwz xxbye

9 jaar geleden

Y.

Y.

ik wil jou als vriendje en wil jij mij als vriendinetje oke,

9 jaar geleden

S.

S.

Monsif je. Bent. Echt een lekkerding
Ik wil verkiring met je

9 jaar geleden

C.

C.

heey monsif..
je had toch verteld bij carlo en irene dat je een meisje wilt die niet op je cariëre valt en steeds daar aan denkt nou....

9 jaar geleden

D.

D.

hoe oud ben je op dit moment

9 jaar geleden

S.

S.

hey ik ben en groot fan van jou je kan heel goed zingen en je bent moi en je broer is echt schatig ik woon in borgehout spijtig woonde ik niet in nederland maar ik hoop dat je en keer naar borgerhout komt optreden blijf zoo verder doen dan kun je de top geraken mag ik je gsm nr succses groetjes sara xxxxxxxxxxx

9 jaar geleden

B.

B.

ik vint je knap

9 jaar geleden

B.

B.

ik ben 7 jaar noem maar op maar ik nicks opnoemen want ik heb heel veel ik vind jou een schat

9 jaar geleden

B.

B.

ik wil je een keer zien love

9 jaar geleden

L.

L.

alle meisjes uit mijn klas zijn verliefd op monsif maar ik niet want ik ben eigenlijke een soort jongens meisje
maar goed artikel nu ga ik ze allemaal lezen :)

9 jaar geleden

A.

A.

ik wil je msn want ik ok in nederland en stuur je nummre a.u.b

9 jaar geleden

Y.

Y.

je hebt mooi liedjes zeker die van je hoort bij mij ik wens je succes met je andere lied

9 jaar geleden

L.

L.

monsif je bent heel sexy x

9 jaar geleden

I.

I.

hmmm okee ik hoor steeds de naam rutger is die beroemd ofzo denk het niet want anders wist ik het al dusszzz je maakt geen kans hmm......rutger of hoe je ook heet .... maar monsif is egt knap !!!

9 jaar geleden

I.

I.

eey tim klopt niet wat je zegt want ik ben 12 met je gemmiddelde leeftijd is 11 dussszz kom niet praten!!!! :@

9 jaar geleden

U.

U.

Waarom reageren mensen hier nog op?

9 jaar geleden

J.

J.

google maar op monsif

9 jaar geleden

M.

M.

ik ben fan jouw

9 jaar geleden

Z.

Z.

monsif ik ben 12 kom je langs
doei

9 jaar geleden

A.

A.

ik hou van jou monsif ik heb die ene video gezien met slachttoffers en al gij zijd toch niet echt dood dat is maar een videotje een kleine filmpje eerst dacht ik dat je echt dood was maar das dus niet echt ik hou veel van je trek je niet aan die haters die kunne ni zoals jou zijn respect voor monsif kunnen die haters zoals monsif op trede zinge knap zijn nee dus hoeften jullie niets tegen monsif i love you so much monsif !!!<3

9 jaar geleden

A.

A.

monsif ik hou van je :)

9 jaar geleden

R.

R.

ik beno op monsif net als andr mijs flieft

9 jaar geleden

J.

J.

hij heeft mooie liedjes en ik hou van hem

9 jaar geleden

N.

N.

Mensjess jullie hoeven niet zo te praten, hij is maar ook een mens.Hij mag haters hebben ,maarr die haters moeten niet echt overdrijven.Haterss betekent dat je jaloers bent op iemand en daarna allerlei rare opmerkingen zegt.Monsif is een goeie jongen en heeft veel talent.IloveMonsif gwn ,Monsif je hebt het in je ga zo door,Insallah bereik je veel .No haters van jou loves you Monsif!!!!

9 jaar geleden

I.

I.

i love you monsif <3

9 jaar geleden

N.

N.

niet focken met deze boy he hij is chil gozer anders focken jullie met mij eh domies

9 jaar geleden

S.

S.

heeey monsif ik hou facking veeel van je !!!!!!! ooo ik ben so verliefd (L)

9 jaar geleden

L.

L.

monsif is een mooi jongen ik wil op jou verliefd wil je dat ik wel en je wi je dat als je dat niet wil dan gaa ik met imaders die noemt andreias

9 jaar geleden

D.

D.

monsif ie kan egt ni mooi zingen beter justin bieber dan die homo monsif de kak

9 jaar geleden

J.

J.

halo ik ben jasmine halo monsif

9 jaar geleden

J.

J.

HALO MONSIF IK BEN JASMINE KEN JIJ NAAR ONS SCHOOL KOMEN

9 jaar geleden

J.

J.

ik hou van je liedjes monsif

9 jaar geleden

J.

J.

kom op msn ik ben jasmine

9 jaar geleden

J.

J.

doe niet zo stoer baby hey hey

9 jaar geleden

J.

J.

waar is je moeder

9 jaar geleden

J.

J.

ayoub is mijn broer hij is jou friedt

9 jaar geleden

J.

J.

jij bent mooier ik haat justin biber ik ben jasmine monsif

9 jaar geleden

J.

J.

monsif ken jij mij bericht zturen

9 jaar geleden

J.

J.

halo monsif sori ik was weg

9 jaar geleden

J.

J.

ik ben verlieft op jou

9 jaar geleden

J.

J.

monsif ik hou van jouw

9 jaar geleden

J.

J.

ik hou van jouw0

9 jaar geleden

J.

J.

monsif xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

9 jaar geleden

J.

J.

ben je ect dood

9 jaar geleden

J.

J.

ik ben verlieft op jou

9 jaar geleden

J.

J.

ik kom naar jou vogendekeer

9 jaar geleden

J.

J.

ik heb nu doe niet zo stoer baby hey hey hey gezien

9 jaar geleden

J.

J.

ik wil jou nummer telefoon

9 jaar geleden

R.

R.

ik houd echt van je liedje monsif ..!! Ik woonen in BONAIRE..!!!

9 jaar geleden

N.

N.

hee lekker ding ding ik vint je het heel leuk

9 jaar geleden

N.

N.

ik wil eigenlijk een verkering met jou hebben
en ik vind jou liedjes erg leukxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

9 jaar geleden

D.

D.

monsif ik vind je heel goed.
en ik hoop dat ik je ooit zie.
ik ben je grootste ven .
ik ben 9 jaar geworden.
toe ik 7 was was ik al jou grootsteven

9 jaar geleden

I.

I.

salam monsif ik ben een echt groote fan ik wil graag jou msn en ik hou heeeeeeeeeeeellllllllllllll veeeeeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllll van jou en nog eens I LOVE YOU MONSIF XXXXXXXXXXXXXXX.mag ik u msn aub plz aub plz XXXXXXXXXX

9 jaar geleden

N.

N.

WTF ik heb net alle reacties geleezen ni moeilijk dat hy jullie geen tijd geef doe dan een beetje normaal of anders stop met die fock monsif enzo zeg teminsten tbarkellah of iets anders plaats van fock hem !!!!! de waarheid mag gezegd worden hy is goed gun het hem hy is en mooie jongen tbarkellah maar als k alles ga zeggen ben ik morgen ng bezig toon wat respect dan gaat hy mss antwoorden op jullie vraagen maar jullie hebben geen respect alleen natuurlijk die dat complimenten geeven maar kheb het over de haters en zo !!! nog 1 vraagen voor monsif krijg ik je ping als je er 1 hebt xxx nog veel succes en let niet op de HATERS !! :) ;)

9 jaar geleden

N.

N.

hoi ik vint je leuk en ik ben 13 jaar

9 jaar geleden

J.

J.

waar woon jij

9 jaar geleden

C.

C.

je zing wel goed ma niet beeter dan justin bieber ze ik zeg het u monsif

9 jaar geleden

J.

J.

halo ik kij naar jou lidjes

9 jaar geleden

D.

D.

hoi monsif je bent lief en hartstekeleuk ik hou van you!!!
ik ben dilara kanlioglu ik ben moslims en praat Nederlands en Turks
groetjes je grootste fan

9 jaar geleden

M.

M.

YOU THE BEST MAN

9 jaar geleden

N.

N.

monsif nta kat3rf trni o ana kat3jbni bzaaf

9 jaar geleden

J.

J.

ik ben jasmine halo monsif

9 jaar geleden

M.

M.

en meisje
houd van jou liedjes

9 jaar geleden

B.

B.

ik will jw ping heb monsif

9 jaar geleden

O.

O.

mijn liefen monsif mijn nigt is op je ze is gek op je en zij heet ouaffa

9 jaar geleden

D.

D.

je heb hele mooie songs MONSIF

9 jaar geleden

M.

M.

monsif hoe vel naar ben je

9 jaar geleden

M.

M.

hoi monsif hoe is het

9 jaar geleden

M.

M.

hoi monsif ik vind je leuk ik ben we 12 jaar maar dat is maar een jaar jonger is dat erg nee hoop ik. ik wil graag met je

9 jaar geleden

M.

M.

sms je nummer

9 jaar geleden

J.

J.

jij bent goed dan justin bieber

9 jaar geleden

M.

M.

ho monsif jij bent cool

9 jaar geleden

E.

E.

hoi jij bent echt en lekker gozer echt vet dat jij kan rape ben echt fan van je dikke kus

9 jaar geleden

M.

M.

He monsif iam from new jork and and jour Cute wat jour nummber and jour pingnummber $cash me

9 jaar geleden

M.

M.

heeeeeeeeey monsif ik wil je een kus je geven en wat is u msn en u telefoon nummer zou ik graag hebben monsif ik zeg het I LOVE YOU FOR EVER WIL JE OP MIJ IK BEN 12 JAAR EEN JAAR OUD MONSIF IK BEN GEK OP U IK BEN EEN MOSLIM

8 jaar geleden

C.

C.

hoi!!ik ben chrissy grootste ven van je!!!

8 jaar geleden

L.

L.

Ik hou van je je bent cool je ben zi schatige

8 jaar geleden

E.

E.

Hoi monsif ik ben op jou je bent echt cool ik ben je grootste. Fan elle mischien maar ik wil je leeren kenen en dat sous leuk zijn voor iedereen ik hou van u l love you monsif

8 jaar geleden

I.

I.

ik vind jou cool ik ben14 en graag je liefje zijn

8 jaar geleden

S.

S.

ik wil monsif int echt ont moeten oo men vriendin soraya heeft hem al ont moet :)

8 jaar geleden

S.

S.

monsif soraya heeft u nummer kwijt haar kaart is geblokker en ik wil je nummer ook dus zeg je nummer aub

8 jaar geleden

A.

A.

monsif ik wil dat je een keer naar limburg komt roermond ik ben half egypties en half marrokaans doei

8 jaar geleden

A.

A.

en een keer in een clip van jou spelen

8 jaar geleden

A.

A.

monsif hoe oud ben je

8 jaar geleden

N.

N.

Ik Ben fan van jou wat is jou Ping of nr of hotmail
I <3 you

8 jaar geleden

A.

A.

je kan goed zingen

8 jaar geleden

S.

S.

Monsif'.. wat is jou type meisje? ;$

8 jaar geleden

S.

S.

hoooi monsif wat is je msn?

8 jaar geleden

F.

F.

hee kom naar BEST a.u.b

8 jaar geleden

F.

F.

kom ooit optreeden a u b

8 jaar geleden

F.

F.

je nieuwe album is gaaaaaaaaaaaaafffffffffff

8 jaar geleden

F.

F.

je album is gaaaaf ( rollercoast) ik bn verliefd al 1 jaar en 2 maanden

8 jaar geleden

F.

F.

heb jij een relatie gehad dan niet met mij

8 jaar geleden

F.

F.

wil jij wel met mij mag ikke ooit in je nieuewe album aub anders ga ikke huillen

8 jaar geleden

D.

D.

monsif is super knap, en ik snap echt niet waarom hij geen vriendin hebt, mij lijkt het me echt heel leuk om monsif een keer in het echt te ontmoeten, om een knuffel van hem te krijgen en handtekeningen en samen foto's maken, dat is echt me droom.

8 jaar geleden

D.

D.

ooh ja en monsif, heb je msn? of ping? I LOVE MONSIF FOR EVRRR!

8 jaar geleden

F.

F.

wil jij wel eens een meisje i love you

8 jaar geleden

B.

B.

je bent een knappe jonge mooi ,lie

8 jaar geleden

G.

G.

Lieve monsif je bent super cool en cool en ook nog een hele goeie rapper ik ben al vaak naar je op tredends geweest en wil nog veel vaker i love you xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx glowie wil ook je vriendin zijn xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

8 jaar geleden

N.

N.

nou ik vind je heel leuk en ik wil een dag je met je gaan en dan heb ik me recoor gebroken

8 jaar geleden

G.

G.

Het schatje mag ik je watt sap en je nummer hou van je xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx van glowie

8 jaar geleden

G.

G.

Ben verliefd op je i love you

8 jaar geleden

G.

G.

Ben super verliefd op je word helemaal lijp van je xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx wil je een dagje naar weesp komen? En een dagje uit met me? Van glowie

8 jaar geleden

G.

G.

Hoi monsif mijn neefje woont vlak bij jou in de Bijlmer hoop dat ik je weer eens zie xxxxxxxxxxxx je bent leuk,mooi,sexy,grappig,intelligent,enthousiast,sportief,een muzikaal,gevoelig en altijd vrolijk xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxzzxzz glowie

8 jaar geleden

G.

G.

Lieve monsif ik zit ook op taiboxen en hoe heet je broertje want hij is kapot schattig
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx glowie je aller aller aller aller aller aller aller aller grootste fan

8 jaar geleden

A.

A.

Hi Monsif,
hoe gaat het met je cariëre ???
Vast goed... Maar schrijf je nog steeds song
teksten ???
Haha ik ook maar ho heb je het zover gekregen ik probeer mijn songwritings cariëre op gang te breng maar hoe heb jij je zang talent op gang gebracht ???
I neeeed help
xxx from me
ps: jij bent mijn voorbeeld

8 jaar geleden

B.

B.

hoi monsif

je kan goed rappen
ik hou van je
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

love you

8 jaar geleden

G.

G.

Ik hou van je monsif ik wil met je ik ben zo verlievd op je hmmm ben jij .mooiboy xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx van glowie je aller aller aller aller aller aller grootste fan hou van je

8 jaar geleden

O.

O.

monsif ik ben 10 ik vind je cool monsif -voor jou vind ik de mooist lied die je hebt en ik hoop dat je mij vriend word zoek me op hyves ik heet olivierboy13 plzz

8 jaar geleden

D.

D.

monsif ik ben danny en ik ben jou grooste fen

8 jaar geleden

M.

M.

hey monsif ik vind je mooi geef aub je msn ik wil chatten met jou ik ben 12 jaar

8 jaar geleden

G.

G.

Sorry Danny maar ik ben monsif grootste fan hij heeft me eens op me wang gekust en ik voetbal wel eens met hem en mijn neefjes / nichtjes en zijn broertje ik hou van je monsif xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx glowie je aanstaande vriendin

8 jaar geleden

M.

M.

ik wil met en ik wil je nekeer zien

8 jaar geleden

M.

M.

yo monsif je bent vet cool jonge je bent vet!! en je alle liedjes zijn mooi alleen mee met me vind ik beetje cool maar je alles is vet cool man geef aub je telefoon nummer dan kan ik met je praten man en ik zit ook op kikbox en voetbal en karate en als ik daar naartoe gaat vertel ik tegen iedereen dat je cool bent man en zelfs mooie meisjes groet minko

8 jaar geleden

G.

G.

Monsif zit op taiboxen net als ik hij zit niet op kickboksen

8 jaar geleden

Z.

Z.

ik vindt monsif heel mooi dat zineb zegt

8 jaar geleden

Z.

Z.

zineb wil met monsif gaan kus

8 jaar geleden

Z.

Z.

monsif mooi en schatje dat zegt zineb wil met jou gaan trouw

8 jaar geleden

Z.

Z.

ik hou van jou monsif

8 jaar geleden

Z.

Z.

ik ga met monsif kus en trouw

8 jaar geleden

Z.

Z.

ZINEB VINDT MONSIF HEEL LIEF EN SCHATJE

8 jaar geleden

F.

F.

vroeger was je lelijk nu bn je de mooiste

8 jaar geleden

A.

A.

heei monsif weel je met me ik ben okk 13 i love you monsif ik ben de grootse fan van je

8 jaar geleden

S.

S.

ik ben ook moslim maar nog geen 13 mijn zus wel ze is ook zo knap als jij

8 jaar geleden

N.

N.

en daar moet ik binnenkort mee naar school. BLEGH

8 jaar geleden

J.

J.

je ben en cool jong ik heb een spreekbeurt over jou je ben mijn idool jong

8 jaar geleden

S.

S.

dat was euk he ik heb een andere email anders ziet iedereen dat xx monsif zullen we nog een keer samen een singele schrijven reageer maar op fac

8 jaar geleden

F.

F.

jij bent een lekkerding en leuk xxxxx (aliyha )
jij bent heel erg cool (sanne )

jij bent leuk maar op ik wil jou zijn jou haren niet zo cool maar de rest wel en je springt naar beneden daar zit gewoon touw n met dat vuur ook dat bn jij niet!!!!!!!!!!! ik help je alleen : xxx (fleur) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx hpu van je fleur sanne en aliyha <3

8 jaar geleden

B.

B.

heeeey monsif alle liedjes die jij maakt zijn COOL SWAGE EN LEUK zo als IK WIL JOU super hier k zing het wel een beetje (jou stukje) ik wil jou als je wist wat k voor je voelde baby boy. maar jij bent mij baby boy .k heet bahar k ben ook moslim aleen dan turks k word 15 en woon in Best k word 15 in 13 oktober k hou heel erg veel ban jou hopelijk jij ook van mij XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX bahar

8 jaar geleden

B.

B.

heey monsif k heet bahar en bn ook moslim k hou van jou

8 jaar geleden

B.

B.

je liedje IK WIL JOU is super leuk k hou van jou k bn 14 op 13 oktober word k 15 k bn ook moslim hopelijk kom je een keer in Best opstreden (noodr brabant) k bn een perfecte meidje voor jou a u b k wil jou hand tekening reageer we terug XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX bahar karakose

8 jaar geleden

B.

B.

heeey monsif k bn gisteren ook naar hanni hann gegaan .on twitter bahar0012 zoek my op

8 jaar geleden

B.

B.

heey monsif k bn turks bahar wil jij met my k word 16

8 jaar geleden

S.

S.

ik ben je sexsy en hot

8 jaar geleden

M.

M.

Monsif je staat voor mij op nummer 1 je bent de besten rapper elken dag luister ik liedjes van je xxx

7 jaar geleden

H.

H.

Je bent een leuke jonge maar je hebt haters omdat ze niet weten
Hoe je echt bent je moet de hele wereld vertelen hoe
Je leven gaat, of wat je voelt van binnen ik was een meisje die altijd ge haat werd maar ik heb ze allemaal gezecht hoe mijn leven gaat kijk nu ik ben de populariteit van school probeer het ook en dan zal je wel zien

7 jaar geleden

C.

C.

Heej? Monsif ik heb al je liedjes al gezien en you ar so cutie hvj xxx

7 jaar geleden

C.

C.

sms je nummer en ik overdrijf niet zo veel hihihi xx hvj

7 jaar geleden

N.

N.

Nice,Hij is daar schattig !! #Love

7 jaar geleden

L.

L.

hoi ik vind je liek

7 jaar geleden

A.

A.

ik ken u van heel veinig tijd maar ik zie wel dat je een mooie en leuke jonge zijt BRAvoo veel plezier met je liedjes

6 jaar geleden

B.

B.

OMG Monsif is mijn GROOTSTE en BESTE MUZIKANT ALLERTIJDEN!?!?!?

6 jaar geleden

Y.

Y.

hallo ik ben youssef en ik vraag me af of ik monsif mag een keer zien
want ik ben hem vaan een ik ken heem heel goed

6 jaar geleden

W.

W.

wat is je nummer monsif ik wil keer met e zingen ik kan die lieje wel uit me hoofd

5 jaar geleden

M.

M.

Hoe oud is monsif nu???
13 ??

5 jaar geleden

K.

K.

I love monsif xoxo

5 jaar geleden