Mijn gala in polaroid

Door Bregje

De meivakantie is nu officieel van start gegaan; het echte werk kan beginnen. Samen met de duizenden andere examenkandidaten trek ik mij de komende weken terug op mijn kamer om Duitse teksten te oefenen, aardrijkskundige termen te stampen en heel veel sommetjes te maken. Maar niet voordat ik goed en wel mijn schooljaar heb afgesloten. En dat doe je natuurlijk met een gala.

Vorige week nam ik mijn polaroidcamera mee naar mijn eindgala en legde de outfits in detail vast.

Gepubliceerd op 25 april 2019
ADVERTENTIE
Is jouw geschiedenisleraar de allerbeste?

Geef hem of haar dan op voor de titel Geschiedenisleraar van het jaar van het Rijksmuseum. De deadline voor aanmeldingen is 31 maart 2020.

Geef je leraar op!

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.