Luister jij ooit naar podcasts? Wij doen onderzoek naar podcasts en willen graag jouw feedback op een idee van ons. Jij kunt helpen door de vragenlijst (circa 3 min) in te vullen. Ook als je nooit podcasts luistert!

 


Naar de vragenlijst

Mijn gala in polaroid

Door Bregje

De meivakantie is nu officieel van start gegaan; het echte werk kan beginnen. Samen met de duizenden andere examenkandidaten trek ik mij de komende weken terug op mijn kamer om Duitse teksten te oefenen, aardrijkskundige termen te stampen en heel veel sommetjes te maken. Maar niet voordat ik goed en wel mijn schooljaar heb afgesloten. En dat doe je natuurlijk met een gala.

Vorige week nam ik mijn polaroidcamera mee naar mijn eindgala en legde de outfits in detail vast.

Gepubliceerd op 25 april 2019
ADVERTENTIE
Red de planten! Wil jij honger de wereld uit helpen op een duurzame manier? Dat kan door bijvoorbeeld planten te laten groeien op een zilte bodem of door de banaan van uitsterven te redden. Dit en nog veel meer leer je met de bachelor Plantenwetenschappen aan de Wageningen University! Lijkt het jou wel wat om met planten de wereld te verbeteren? Kom dan naar de meeloopdag op 28 november!

Meld je aan!

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.