Mijn gala in polaroid

De meivakantie is nu officieel van start gegaan; het echte werk kan beginnen. Samen met de duizenden andere examenkandidaten trek ik mij de komende weken terug op mijn kamer om Duitse teksten te oefenen, aardrijkskundige termen te stampen en heel veel sommetjes te maken. Maar niet voordat ik goed en wel mijn schooljaar heb afgesloten. En dat doe je natuurlijk met een gala.

Vorige week nam ik mijn polaroidcamera mee naar mijn eindgala en legde de outfits in detail vast.

Gepubliceerd op 25 april 2019
Ga jij volgend jaar studeren?

Check dan de speciale sjaars-artikelen op Studenten.com en Studententijd de podcast. Voor de beste voorbereiding op je nieuwe leven.

Naar Studenten.com

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit blog. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.