Gezocht: VWO'ers uit de 4e/5e met N&T of interesse in techniek. Doe mee aan een online community over een nieuwe studie en verdien een cadeaubon van 50 euro!

Meedoen

MBO-klaaglijn

MBO-klaaglijn

Door Kim

Ben jij MBO-student met een klacht over je opleiding? Bij wie mopperen op school zelf geen resultaat oplevert, kan de MBO Ombudslijn voortaan helpen. Jij belt en klaagt, en de Ombudslijn gaat ervoor zorgen dat school wél naar je probleem luistert. Da's de bedoeling, tenminste. Online commentaar leveren mag ook, maar anoniem zeiken niet. Elke maand stuurt de Ombudslijn de klachten door naar het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Denk jij dat zo'n klachtenlijn goed zal werken? 

Gepubliceerd op 4 april 2010
ADVERTENTIE
Ga jij de uitdaging aan?

Op EnergieGenie.nl vind je niet alleen maar informatie voor een werkstuk over duurzaamheid, maar ook 12 challenges om je steentje bij te dragen aan een beter klimaat. Douche jij komende week wat korter of daag je jezelf uit om een week vegetarisch te eten? Kom samen in actie!

Check alle challenges!

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

K.

K.

Denk het niet, eigenlijk. Die Ombudslijn geeft de scholen alleen een standje: "Je luistert niet naar je leerlingen. Niet meer doen he, denk 'terom". Ze gaan niet zelf actief meehelpen met het oplossen van het probleem.

12 jaar geleden