LIVEBLOG: normeringen bekend!

Door Roos

In dit liveblog houden we je continu op de hoogte van het laatste examennieuws.

[liveblog:1]

 


Roos

2 jaar 2 jaar geleden

Veel scholieren weten inmiddels of ze geslaagd of gezakt zijn. Het Rijksmuseum heeft in ieder geval de vlag alvast uitgehangen voor jullie!

Roos

2 jaar 2 jaar geleden

De derde helft: een kleine analyse van de n-termen. Wat valt op? We maken ook even vergelijking tussen de stats uit het gebruik van onze cijfertool en de werkelijke n-termen :)

 

Roos

2 jaar 2 jaar geleden

De eerste memes en filmpjes over dat gevreesde telefoontje van vanmiddag komen binnen.
Oscar

2 jaar 2 jaar geleden

Vandaag hoor je of je geslaagd bent of niet!😮🎉 En hoe vervelend is het dat je precies vandaag zo vaak wordt gebeld.. 🙄📞 Tag al je vrienden die dit moeten zien, en vertel ons ook even of je geslaagd of gezakt bent! 🙃🎓

Roos

2 jaar 2 jaar geleden

De veel gevreesde en besproken normeringen voor het havo en vwo-examen Nederlands:

Havo: 1,6
Vwo: 1,2

Roos

2 jaar 2 jaar geleden

http://www2.cito.nl/…/omzet20…/17.01227_normering_hv_tv1.pdf
Hier een pdf-je met de havo en vwo normeringen! Voor als de pagina van cito bij jou niet laadt.

Roos

2 jaar 2 jaar geleden

Cito heeft nog een beetje vertraging. De normen voor vwo en vmbo-kb en -bb staan inmiddels online. Havo en vmbo-gt laat nog even op zich wachten...
Jon

2 jaar 2 jaar geleden

Het is 8:00 uur en dat betekent dat de definitieve normeringen bekend zijn gemaakt:

Je kunt vanaf nu ook de Bereken-je-cijfer tool gebruiken om je definitieve cijfer uit te rekenen. Je vindt de tool rechts op deze pagina (of onderaan de pagina op je mobiel).

Roos

2 jaar 2 jaar geleden

Jij na elk examen? Over een kwartiertje word je deels van de spanning verlost, dan zijn de normeringen bekend.
Jon

2 jaar 2 jaar geleden

Goeiemorgen! Vandaag is in het nieuws dat het CvTE heeft toegegeven dat het vwo-examen Nederlands als 'te lang' wordt beoordeeld. Wat dit precies betekent voor de n-term weten we over iets langer dan een uurtje.
Jon

2 jaar 2 jaar geleden

Scholieren.com zou Scholieren.com niet zijn als we je, nu het einde van je middelbare schoolcarrière in zicht komt, zouden vragen om een kleine gunst ☺ We zouden namelijk heel blij zijn met oude samenvattingen, aantekeningen, boekverslagen of ander huiswerkmateriaal. Volgende generaties scholieren zullen je nog jarenlang dankbaar zijn! Uploaden kan hierrr.
Roos

2 jaar 2 jaar geleden

Op de valreep is er nog commotie ontstaan over het vwo-examen Frans. Veel docenten klagen omdat ze antwoorden fout moeten rekenen die zij eigenlijk goed vinden. De onderwijsinspectie wil opheldering. Lees hier het hele artikel.
Jon

2 jaar 2 jaar geleden

We gaan weer even livebloggen, want morgen is voor veel examenkandidaten een spannende dag. Om 8:00 uur 's ochtends worden de definitieve normeringen namelijk bekend gemaakt, en weet je dus of je vakantie kunt gaan vieren, of dat je nog even aan de bak moet voor een herexamen.
Jon

2 jaar 2 jaar geleden

Op de valreep nog even drie gratis punten voor vwo natuurkunde! En voor de cijferfetisjisten onder jullie hebben we een overzichtje gemaakt van de makkelijkste en moeilijkste examens, bepaald aan de hand van de door jullie ingevulde scores.
Roos

2 jaar 2 jaar geleden

Maar geen vakantie voordat we jullie achterlaten met een final recap van de Eindexamens 2017. Acht hoogte- en dieptepunten.
Roos

2 jaar 2 jaar geleden

We hebben reacties op de examens havo Spaans, vwo Spaans en Turks en Arabisch voor je verzameld. Nu gaan wij ook bijna vakantie vieren. 
Roos

2 jaar 2 jaar geleden

Missen jullie ze al? Oscar & Juliën, je hoop in bange examendagen. Speciaal voor jullie hebben we een compilatie gemaakt van de beste momenten uit de livestreams.
Roos

2 jaar 2 jaar geleden

HET ZIT EROP! Nu heeft iedereen vakantie, maar dan echt! We komen zo nog even bij je terug met reacties op de examens Spaans, Turks en Arabisch. Adios!
Jon

2 jaar 2 jaar geleden

De aanvulling op het correctievoorschrift die je wist dat zou komen: economie vwo. En nog eentje, voor scheikunde havo.
ADVERTENTIE
Luisterboeken: de makkelijke optie? Lars is niet echt een fan van lezen. Daarom gaat hij op zoek naar de beste manieren om door zijn leeslijst heen te komen. Red je het met alleen maar samenvattingen, of is een e-reader of luisterboek een betere optie? Deze video wordt mede mogelijk gemaakt door Storytel.

Probeer 30 dagen gratis

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.