Liefdesbrief #12: "Tot nu toe heb ik geen klik gevoeld tussen ons"

Door Oscar

Lieve Gabriëlle,

Ik wens jou ook een gelukkig nieuwjaar (al is het misschien een beetje laat). Ik vier kerst gewoon gezellig met de familie en zo, maar verder niet zoveel speciaals.


Ik ben een Star Wars-fan (hoop dat je dat niet erg vindt). Ik vind de Hobbit en Lord of the Rings ook leuk, al is het wel een tijdje geleden dat ik die heb gezien. Jij hebt me aangeraden om The perks of being a wallflower te kijken, maar hij staat helaas niet op Netflix (ik ben niet zo van die illegale sites). Van de ‘80's muziek vind ik bands als Queen en Guns ‘n Roses erg leuk.

Bereid je voor op wat er nu gaat komen. Ik moet je namelijk wat vertellen, Gabriëlle. Tot nu toe heb ik nog geen klik gevoeld tussen ons, door deze brieven te schrijven. Maar ik denk dat dat misschien meer ligt aan de brieven dan aan jou en mij. Wanneer je brieven moet schrijven aan iemand die je niet goed kent, is het natuurlijk logisch om eerst dingen over jezelf te vertellen en vragen te stellen. Maar ik ben er nu van overtuigd dat je daardoor elkaar niet écht kan leren kennen. Ik denk dat daar persoonlijk contact voor nodig is. In elk geval denk ik niet dat het nog zin zou hebben veel langer door te gaan met deze brieven, dus vraag ik je: denk jij ook dat het tijd is om elkaar te ontmoeten en op date te gaan, om te ontdekken of het klikt tussen ons? Ik ben benieuwd.

Vaarwel,

 

Silvester

Gepubliceerd op 16 januari 2018
ADVERTENTIE
Hoe kies je een studie die past bij wat je later wil gaan doen?

Je bent bijna klaar met je middelbare school en weet al wat voor werk je later wilt gaan doen. Maar hoe vind je de studie die past bij jou plannen voor later? Lees alle tips over het vinden van de studie die past bij wat je later wilt gaan doen op Youngpwr.nl, het nieuwe platform met alle informatie over werken en starten met ondernemen.

Check de tips van Youngpwr!

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit blog. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.