Leuk bijbaantje in A'dam: scholieren gezocht

Door S.

GELD VERDIENEN! Hihi. Onze vrienden uit Amsterdam van Why I Love This Book hebben een leuk bijbaantje in de aanbieding voor pak 'm beet vier scholieren. De oprichter Marc zoekt een groepje jonge gasten die nauwkeurig kunnen werken met Excel.

Het gaat in eerste instantie om een aantal zaterdagmiddagen, maar het kan een terugkerend baantje worden.

Scholieren.com en WILTB bezochten het afgelopen jaar 10 middelbare scholen en filmden bijna tweehonderd scholieren die in één minuut hun favoriete boek aanraadden. Inspiratie voor jou als je nog een leuk boek zoekt om te lezen.

Wat voor werk?

Maar WILTB filmde de afgelopen jaren nog veel meer van dit soort video's. Nu wordt het tijd om over al die video's de belangrijkste info (boektitel, auteur, ISBN, etc.) op te zoeken en in te voeren in Excel. Een precies werkje dus.

De locatie is het gezellige kantoor van WILTB in het centrum van Amsterdam en Marc lijkt ons een geweldige werkgever. Iets voor jou? Meer weten? Check deze info-pagina, reageer hieronder of solliciteer direct bij Marc: info@whyilovethisbook.com.

Gepubliceerd op 21 september 2012
ADVERTENTIE
Voorkom examenstress! Stress?! De examens staan bijna voor de deur, gelukkig helpt Examenbundel jou met meer dan alleen oefenen. Volg reporter Marvin van Examenbundel.nl voor meer examentips! Wil je nog flink oefenen? Bestel dan de bundel en onze nieuwe flashcards! #geenexamenstress

Meer info!