Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Leerachterstanden en extra stress: "Ik ben blijven zitten door corona!"

Leerachterstanden en extra stress: "Ik ben blijven zitten door corona!"

Maak kennis met onze nieuwe aanwinsten voor de videoredactie! Presentatrice Eline Donker en cameraman/editor Mees Wagemaker vormen een duo en zullen samen video's gaan maken voor Scholieren.com!

Voor deze video gingen ze de straat op in Amsterdam. Hoe zit het met het stresslevel van scholieren? En hebben ze nog tips voor Mark Rutte? Je ziet het in deze video! Abonneren op ons YouTube-kanaal doe je hierrr!

Onderzoek

Wij deden onderzoek naar de impact van de coronacrisis op het leven van scholieren. Hieruit blijkt dat 60 procent van jullie het gevoel heeft een leerachterstand te hebben opgelopen. Dit zorgt bij velen voor stress en onzekerheid. Ook wordt jullie humeur er door corona niet beter op. 70 procent van de scholieren zegt dat de coronacrisis een grote invloed heeft hun mentale gesteldheid. Wil je meer lezen over de resultaten? Klik dan hier!

Gepubliceerd op 11 december 2020
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie