Gezocht: VWO'ers uit de 4e/5e met N&T of interesse in techniek. Doe mee aan een online community over een nieuwe studie en verdien een cadeaubon van 50 euro!

Meedoen

Knapperds en lelijkerds

Knapperds en lelijkerds

Ik krijg op het forum wel eens het idee dat de een na de ander uit onzekerheid topics post. Jantje heeft een wondje op zijn hand en durft niet naar de dokter, Klaasje heeft ruzie met zijn vriendin en Pietje heeft nog nooit gezoend. Alle problemen worden aan de online vrienden voorgelegd, lijkt wel.

Elke twee weken gaat Tjeerd op ontdekkingsreis door het Scholieren.com-forum. Als een volleerd Columbus struint 'ie door onbegaanbaar gebied, onbekende schoonheden en angstaanjagende drukke topics.

Ik werd blij verrast door het volgende topic: Sneeuwzwart vraagt zich namelijk af hoe mooi mensen zichzelf vinden. Je zult een heel stuk moeten scrollen voordat je een reactie van een zelfbenoemde lelijkerd tegenkomt. Goed om te horen, al vind ik wel dat al die schijnbaar knappe jongens en meisjes eigenlijk ook even een foto moeten posten. Dan kunnen we lachen.

Dan ‘Hoeveel vriendjes/vriendinnetjes heb jij gehad?'. Leuk om te lezen. Ik heb helaas nog geen forumbezoekers gevonden die in het eerste topic vertellen dat ze heel knap zijn, en dan in het tweede topic vertellen nog nooit verkering gehad te hebben. Jammer.

Iets anders interessants: Bas1995 vraagt zich af wat vijftienjarige meiden van jongens vinden. Vies en oversekst, of toch wel goed gewone-vriendenmateriaal? Erg interessant!

Ten slotte nog een onderwerp: ‘Noeleke’ vraagt aan de forumbezoekers twee woorden die het tegenovergestelde betekenen te posten. Waaroohoom? Het lijkt heel saai, maar als je helemaal naar beneden scrolt is de conclusie van Noeleke het lezen zeker waard.

Gepubliceerd op 10 februari 2011
ADVERTENTIE
Ga jij de uitdaging aan?

Op EnergieGenie.nl vind je niet alleen maar informatie voor je werkstuk, maar ook 12 challenges om je steentje bij te dragen aan een beter klimaat. Gooi jij een week lang zo min mogelijk weg of daag je jezelf uit om een week vegetarisch te eten? Kom samen in actie! 

Check alle challenges!

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

R.

R.

Hahaha, dat plaatje

11 jaar geleden

D.

D.

That image freaks me out! No offence, maar ik vind haar best eng. Het is toch een 'haar'?

11 jaar geleden

E.

E.

ge zoe wel jeroen zyn broere kunne zyn jong !

11 jaar geleden

D.

D.

Hier moet je ook eens kijken: www.uglypeople.se

11 jaar geleden

E.

E.

wtf heeft hij ie hij ziet er eng uiwt

11 jaar geleden

C.

C.

dat is een lelijkert en een vetzak

11 jaar geleden

M.

M.

SHIT DAT IS MN EX!!!!

11 jaar geleden

M.

M.

HET IS VOORBIJ! HOOR JE MIJ? VOORBIJ!

11 jaar geleden

S.

S.

Lekker zonnen in mijn bruine badpakje!!!

11 jaar geleden