Gezocht: vmbo-scholieren uit jaar 3 of 4! Vul deze vragenlijst over het mbo in, en maak kans op een cadeaubon van 25 euro.

Meedoen

Ik Stempas: hoe gaat het stemmen in z'n werk?

Ik Stempas: hoe gaat het stemmen in z'n werk?

De Tweede Kamerverkiezingen komen eraan: het nieuws staat er vol mee, politici slingeren de hipste filmpjes de wereld in en iédereen lijkt wel een mening over de politiek te hebben. Ben jij het overzicht nou ook helemaal kwijt? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij beantwoorden deze week jouw vragen over de verkiezingen van 15, 16 en 17 maart, zodat jij helemaal voorbereid naar de stembus kunt. 

Hoe we dat doen? Nou, onder andere met een serie van vijf verkiezingsvideo's, waarin Mirthe samen met vijf panelleden een aantal belangrijke vragen over de verkiezingen langsloopt. Wat weten we eigenlijk al over de verkiezingen? Wat valt er op? En wat is er nog onduidelijk?

Vervolgens eist ze antwoorden van Guus Valk. Hij is Chef Politiek bij het NRC en hij geeft ons alle informatie over de verkiezingen die we nodig hebben. Met in deze laatste aflevering: hoe gaat het stemmen zelf in z'n werk? Het antwoord vind je in de video! Onze andere verkiezingsvideo's nog niet gezien? Check ons YouTube-kanaal!

Deel onze verkiezingsvideo's vooral met je vrienden, neefjes, nichtjes, broertjes, zusjes en huisdieren! 

Abonneren op ons YouTube-kanaal doe je hierrr!

Gepubliceerd op 5 maart 2021
ADVERTENTIE
Musical The Prom verloot een limousine naar je eindfeest!

Zit je middenin je eindexamens en wil je in stijl naar je eindfeest? Doe dan mee aan de winactie en maak kans op een limousine die jou en je vrienden naar jullie eindfeest brengt!

Ja, ik doe mee!