De herinnering aan mijn middelbare school bewaren met 14 analoge foto's

De herinnering aan mijn basisschool is vaag en ook mijn eerste middelbare school kan ik me slecht herinneren. Dit jaar doe ik eindexamen en als alles goed gaat, zal in juni ook de tijd op mijn huidige school langzaam een herinnering worden.
Uit angst om de geur in de gangen, de lichtinval in de lokalen en de blikken van de docenten, kortom de sfeer van de school te vergeten, legde ik mijn middelbare school vast in 14 foto's. Samen met Norah, een klasgenootje van me, trok ik door de school met een analoge camera. 

Gepubliceerd op 19 maart 2019
ADVERTENTIE
Hoe neem je netjes ontslag bij je bijbaantje?

Je vindt je bijbaantje niet meer leuk of je hebt iets anders gevonden, maar hoe neem je dan netjes ontslag? Je leest alle tips over het nemen van ontslag op Youngpwr.nl, het nieuwe platform met alle informatie over werken en starten met ondernemen.

Check de tips van Youngpwr!

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit blog. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.