Luister jij ooit naar podcasts? Wij doen onderzoek naar podcasts en willen graag jouw feedback op een idee van ons. Jij kunt helpen door de vragenlijst (circa 3 min) in te vullen. Ook als je nooit podcasts luistert!

 


Naar de vragenlijst

De herinnering aan mijn middelbare school bewaren met 14 analoge foto's

Door Bregje

De herinnering aan mijn basisschool is vaag en ook mijn eerste middelbare school kan ik me slecht herinneren. Dit jaar doe ik eindexamen en als alles goed gaat, zal in juni ook de tijd op mijn huidige school langzaam een herinnering worden.
Uit angst om de geur in de gangen, de lichtinval in de lokalen en de blikken van de docenten, kortom de sfeer van de school te vergeten, legde ik mijn middelbare school vast in 14 foto's. Samen met Norah, een klasgenootje van me, trok ik door de school met een analoge camera. 

Gepubliceerd op 19 maart 2019
ADVERTENTIE
Red de planten! Wil jij honger de wereld uit helpen op een duurzame manier? Dat kan door bijvoorbeeld planten te laten groeien op een zilte bodem of door de banaan van uitsterven te redden. Dit en nog veel meer leer je met de bachelor Plantenwetenschappen aan de Wageningen University! Lijkt het jou wel wat om met planten de wereld te verbeteren? Kom dan naar de meeloopdag op 28 november!

Meld je aan!

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.