De herinnering aan mijn middelbare school bewaren met 14 analoge foto's

Door Bregje

De herinnering aan mijn basisschool is vaag en ook mijn eerste middelbare school kan ik me slecht herinneren. Dit jaar doe ik eindexamen en als alles goed gaat, zal in juni ook de tijd op mijn huidige school langzaam een herinnering worden.
Uit angst om de geur in de gangen, de lichtinval in de lokalen en de blikken van de docenten, kortom de sfeer van de school te vergeten, legde ik mijn middelbare school vast in 14 foto's. Samen met Norah, een klasgenootje van me, trok ik door de school met een analoge camera. 

Gepubliceerd op 19 maart 2019
ADVERTENTIE
Is jouw geschiedenisleraar de allerbeste?

Geef hem of haar dan op voor de titel Geschiedenisleraar van het jaar van het Rijksmuseum. De deadline voor aanmeldingen is 31 maart 2020.

Geef je leraar op!

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.