Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Hulp gevraagd: meefietsers

Hulp gevraagd: meefietsers

Door Kim

Gewoon de verkeerde kant op sturen.Brugklasser Tim heeft een superchille klas, vindt 'ie. Alleen jammer van die ene stille gozer. Die bij hem in de straat woont en per se elke dag samen naar school wil fietsen. Tim: "Ja, hállo, daar heb ik dus echt geen zin in. Hij fietst hartstikke langzaam, en lult zodra hij op de fiets zit opeens wél vijf kwartier in een uur. Over zijn rijke vader die in Amerika woont en zijn schaakwedstrijden. Lekker boeiend!"

Tja, je kunt niet met iedereen bevriend zijn. Maar die fietstochtjes? Expres te laat thuis weggaan helpt niet om Stefan te ontwijken, en als Tim 's middags op school blijft hangen, doet zijn fietsmaatje 'gezellig' mee. "Alsof ik stroop aan m'n broek heb! Hoe kan ik hem dit duidelijk maken?" Heb jij een oplossing?

Gepubliceerd op 11 januari 2010
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

G.

G.

Ik zou een keer laten vallen dat je echt heel weinig last hebt van woede-aanvallen, en dat de kans dat je de meefietser een keer voor een auto duwt echt "heel klein" is geworden nu je aan "wat sterkere medicatie" zit.

14 jaar geleden

A.

A.

Ontwijken helpt niet, je kunt beter recht in z'n gezicht zeggen waar het op staat ^^

14 jaar geleden

K.

K.

@Anouk: recht in z'n gezicht? Dat is zielig, die jongen heeft volgens mij al een identiteitsprobleem. En misschien gaat 'ie dan wel huilen.

14 jaar geleden

D.

D.

naja ik zou net als anouk, gewoon zeggen wat je er van vind.. of je vraagt hoeso hij normaal zo stil is maar tegen jou zoveel praat? of je zegt dat je liever alleen fietst.. dan heb je ook geen last meer van hem..
naja succes ermee.

14 jaar geleden

Y.

Y.

gwn eerlijk zijn is het beste, and think about your reputation!xxxx good luck

14 jaar geleden

M.

M.

Tsjah gewoon zeggen lijkt mij. Of gewoon harder fietsen als hij meefietst, dan moet hij wel harder gaan fietsen en dan is dan slome gedoe in ieder geval voorbij!

14 jaar geleden

A.

A.

@ KimH: subtiel snapt hij blijkbaar niet...

14 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.